[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Novembris » 26

2015. gada horoskops lauvai sola, ka zilās kazas gadā daudzas lauvas gaida vērtību un plānu maiņa, tie, kuri negādīgi nevarēja uzsākt kustību uz priekšu, beidzot atradīs virzienu uz kurieni iet. Neskatoties, ka 2015. gadā lauvām būs pilnas rokas ar darbu viņi atradīs laiku arī atpūtai, atvaļinājumam, kuru ir pelnījuši. Lauvas arī manīs savu draugu, paziņo loku, atvadoties no cilvēkiem, kuri lauvām traucē. Daudzi lauvas pievērsīs vairāk laika un uzmanības ģimenei. Lauvām būs jāuzmanās lai neiekļūtu pārāk lielos konfliktos, jānovalda sava patmīlība un jākļūst saprotošākām. Labas attiecības darbā būs svarīgas.

 

2015. gadā lauvai darbā un karjeras jomā spēs sasniegt sev uzstādītos mērķus, bet pie tā nāksies pielikt daudz darba un spēka, svarīgi būs arī lai pašai lauvai patiktu savs darbs, savādāk nekādu augstu rezultātu nebūs. Daudzi lauvas nomanīs darbu zilas kazas gadā, ja tas būs bez perspektīvām un garlaicīgs. Par labo darbu lauvas saņems uzslavas, bet būs arī skauģi, kas mēģinās visādā veidā traucēt lauvām ar vārdiem un darbiem. Ar tiem palīdzes tikt galā lauvas draugi un kolēģi, vispār kazas gadā lavām palīdzēs daudz ko sasniegt, draugi, paziņas, tāpēc nevajadzēs atteikties no viņu palīdzības.

Finansiāla ziņā lauvām viss būs kārtība, ja viņi paši pieskatīs savus tēriņus.

 

2015. gadā lauvai attiecību un mīlestības ziņā atšķirsies krasi katram lauvas zīmes pārstāvim. Tie lauvas, kas tiešām pievērsīs vairāk uzmanības ģimenei, gaida attiecību uzlabojums. Ja lauvas veltīs pa daudz laika darbam, tad attiecībās var iestāties vēsums un nesaprašanās. Tikai daži varēs sabalansēt gan ģimeni, gan darbi. Ja lauvas meklēs romānus malā, viss ātri nāks klajā. Jaunās attiecībās lauvas būs mīloši, romantiski, varbūt pārlieku uzmācīgi ar savu uzmanību, bet viņi to tikai veltīs ja jutīs, ka otras pusītes jūtas arī ir stipras. Daudzas lauvas 2015. gadā plānos kāzas, laulības noslēgtas kazas gadā būs izturīgas un saticīgas.

 

Vientuļajām lauvā vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs ziemas vai vasaras beigas, lauvas 2015. jutīs vai viņu pielūdzēju vai otrās pusītes jūtas ir īstas vai samākslotas.

 

2015. gadā veselība lauvām būs jāpieskata kārtīgāk, stress, laika apstākļi, vīrusi var apdraudēt lauvas imunitāti, svarīgi būs vērsties pie ārstiem, laicīgi ārstēt kaites, nevis gaidīt, kad tās pāries. Lauvu dzīve būs nepieciešams vairāk atpūtas un veselīgāks uzturs.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 8052 | Pievienoja: Laura | Datums: 25.11.2014 | Komentāri (2)