[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Novembris » 25

2015. gada horoskops vēzim sola, ka kazas gads vēžiem būs mierīgs, bez asiem pagriezieniem, nepatīkamiem pārsteigumiem vai globālām izmaiņām. Tas būs laiks, kad vēzis apdomās, novērtēs savu dzīvi, draugus, darbu, ģimeni un palēnām sāks kustību uz priekšu, uz labāku nākotni. Daudzi vēži samazinās savu draugu loku, kas nāks uz labi, bet daudziem būs tieši jāiemācas ielaist savā dzīve jaunus cilvēkus. Vēži daudz laika veltīs darbam un viņu centība tiks novērtēta. Zilās kazas gadā vēzim būs svarīgi nenoslīkt rutīna, jo vēža dzīve ir vajadzīgas jaunas, stipras emocijas. Vēzim būs jāuzmanās no pārāk stipras koncentrēšanās tikai uz darbu vai ģimeni, jo šādi viņi sevi aizslēgs prom no pārējās pasaules.

 

2015. gadā vēzim darbā un karjeras jomā gaida negaidīti piedāvājumi, daudzi vēži izmēģinās sevi jaunā lomā, iespējams, pat vadītāja. Daudzus vēžus gaida karjeras kāpums, pateicoties vēžu labajam darbam, bet būs vērts apdomāt vai mainīt mieru pret augstāku algu. Vēžiem būs jāpārstāj uztraukties un jāizmēģina savu veiksmi, tieši eksperimentālas, oriģinālas idejas, plāni, pieejas var atnest augļus. Daudziem vēžiem kazas gadā būs grūti atrast kopējo valodu ar kolektīvu, galvenais būs nepārdzīvot un nepieņemt visu pie sirds, jo ar laiku viss pats izrisināsies.

Finansiāla ziņā vēžiem gads būs atkarīgs no tā, ka viņi rīkosies ar naudu, ja vēži iemācīsies nepārdzīvot par katru iztērēto centu vai otrādi, netērēt pa labi un kreisi, viss būs labi.

 

2015. gadā vēzim attiecību un mīlestības ziņā gaidāms ļoti nozīmīgs gads. Zilās kazas gadā daudzu vēžu attiecības izies pārbaudes. Ja attiecībās ir iestājies vēsums un kaislības norimušās, tad vēžiem būs jāparāda, ka viņos vel dzīvo maigās jūtas, komplimenti, dāvanas, ceļojumi, atpūta kopā varētu nest labumu. Bet ja ģimenē, pārī valda saskaņa un saprašanās, tad viņi izies visam, kas nāks pretī kopā, nostiprinot savas attiecības vel vairāk. Zilās kazas gadā vēzim būs svarīgi izrādīt savas sajūtas, ieslēgšanās sevī nesīs tik liekas problēmas.

 

Vientuļajiem vēžiem vislabākais laiks kad satikt savu otru pusīti būs vasaras beigas, visticamākais tā būs negaidīta tikšanās, galvenais būs nemesties pretī pirmajam garāmgājējam, bet klausīt ko saka sirds.

 

2015. gadā veselība vēzim būs mainīga, stress bieži ietekmēs viņu veselību, veselīgs uzturs un kāds hobijs saistīts ar sportu vai laika pavadīšanu arā varētu līdzēt. Ja vēzim piemetas kāda kaite svarīgi nemēģināt to ārstēt ar tautas metodēm, bet vērsties pie ārsta.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 7713 | Pievienoja: Laura | Datums: 24.11.2014 | Komentāri (0)