[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Novembris » 22

2015. gada horoskops vērsim sola, ka zilās kazas gadā viņa dzīve ienāks daudz pozitīvu mirkļu un emociju, jo vērši būs uz viena viļņa ar gada enerģiju. Vērši ar pārsteigumu pamanīs, ka cilvēki viņus neatgrūdīs, bet tieši ies viņiem pretī un palīdzēs grūtos brīžos. 2015. gadā vērša dzīve ienāks daudz labi cilvēki un aizies tie, kas viņam traucē mierīgi dzīvot. Vēršiem kazas gadā būs daudz darbu un plānu. Bet lai vērši paveiktu plānoto, viņiem būs ne tikai daudz jāstrādā, bet arī jānotic saviem spēkiem. Svarīgi būs neļaut sliktām domām valdīt par vērsi.

 

2015. gadā vērsim darbā un karjeras jomā gaidāmas labas pārmaiņas un izdevīgi projekti, darbi. Jo kazas gadā daudziem vēršiem zvaigznes palīdzes atrast kopējo valodu ar kolēģiem, vadību, klientiem un parādīt sevi no labās puses. Paša vērša centība, strādīgums, mērķtiecība būs viņa paša veiksmes formula darbā un biznesā. Zilās kazas gadā var sagādāt bažas kolēģi un konkurenti, kuri tur vecus apvainojumus vai skaudības dēļ, laižot intrigās un baumās, šādi apgrūtinot vērša dzīvi darbā. Daudziem vēršiem būs iespējas nomainīt darbu pavasarī vai rudenī, šādi iegūstot jaunu pieredzi un emocijas.

Finansiāla ziņā vērsim nekas nedraud, 2015. gads būs labs vai veidotu iekrājumus. Iespējams būs nepieciešama finansiāla palīdzība radiniekiem.

Zilās kazas gads būs ļoti labs visa veida ceļojumiem un aktīvai atpūtai.

 

2015. gadā vērsim attiecību un mīlestības ziņā lielākoties būs stabils un mierīgs laiks, ja vērsis un viņa otra pusīte jūtās labi viņu attiecības. Lai gūtu jaunas krāsa un emocijas attiecības, daudzām ģimenēm un pāriem būtu ieteicams veikt kādu ceļojumu uz kādu siltu, interesantu valsti.

Bet vēršiem ar nelaimīgām, sliktām attiecībām ģimene, tas būs laiks, kad viss sliktais nāks uz augšu un spiedīs vērsi apdomāt vai visu glābt vai izbeigt.

Tie vērši, kas ienāks ar attiecībām 2015. gadā, spēs tās uzlabot un nostiprināt stājoties laulība. Vērsim attiecības svarīgi ir būt ne tikai mīlētiem, bet arī saprastiem. Nejūtot garīgo un intelektuālo saikni ar partneri vērsis nespēs saglabāt ilgas attiecības.

 

Vientuļajiem vēršiem vienlielāka iespēja satikt savu otru pusīti būs tieši vasarā, neskatoties, ka vērim būs ne mazums pielūdzēju, tos atsijās laiks. Kā arī daudziem vēršiem palīdzēs palīdzes ieraudzīt to vienīgo un īsto viņu pašu intuīcija un sirds.

 

2015. gadā v ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 8134 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2014 | Komentāri (0)