[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Novembris » 18

Mēs katrs esam citādi. No astroloģiskā viedokļa tas ir atkarīgs ne vien no horoskopa zīmes, bet arī dabas stihijām, kas pārvalda katru no horoskopa zīmēm. Tātad, tas vai divi konkrēti cilvēki ir saderīgi attiecībās, nav atkarīgs tikai no horoskopa zīmes, bet arī no tā, pie kādas stihijas šī zīme pieder!
 

 Avots - http://tinyurl.com/mhbnxb6

 


Pavisam ir 4 iespējamās astroloģiskās stihijas, un mēs katrs piederam kādai no tām:

UGUNS – Auns, Lauva, Strēlnieks
GAISS – Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs
ZEME – Vērsis, Jaunava, Mežāzis
ŪDENS – Vēzis, Skorpions, Zivis

UGUNS un UGUNS. Divi cilvēki, kuri abi vēlas dominēt, valdīt un būt galvenie it visur, arī ģimenē. Grūti panākt kompromisus, jo abiem šķiet, ka taisnība ir tieši viņiem. Šādas attiecības varētu raksturot, kā ļoti karstas. Taču, tajā visā ir arī liela daļa kaisles, kā arī enerģija. Divi uguns cilvēki kopā spēj darīt lielas lietas, jo enerģijas ir ļoti daudz. Tās būs dinamiskas un kaislīgas attiecības, kurās daudz jāmācās un jācenšas saprast otru, pieņemt to, ka taisnība nav tikai pašam.

UGUNS un ZEME. Uguns ir trauksme un enerģija, Zeme – miers un rāmums. Pretpoli, kas pievelkas. Zeme var būt stabils pamats, uz kura uguns var droši dzīvot un degt. Tomēr vienmēr pastāv iespēja, ka Uguns zemi nomāc un iznīcina – Zemei ar Uguni vienkārši var būt par karstu, bet Ugunij Zeme var šķist pārāk mierīga un rāma. Divi cilvēki, kuru attiecības ir iespējamas, tikai tajās ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3057 | Pievienoja: Laura | Datums: 18.11.2014 | Komentāri (0)