[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Oktobris » 31

Pēdējais 2014. gada rudens mēnesis būs diez gan smags visām zodiaka zīmēm. Daudzi sastapsies ar grūtībām, kuras piespiedīs apturēt vai pat pamest iesāktos, plānus, ieceres, ceļus. Prioritātēm būs liela vērtība, cilvēki, kas nevarēs izlemt kas viņiem ir svarīgs un vajadzīgs dzīvē sāks sevi grauzt no iekšpuses, radot vel lielākas problēmas. Novembrī būs svarīgi saņemties, turēt sevi rokās un izvērtēt, kas ir svarīgs, kas nē un netērēt laiku visādiem sīkumiem.

Darbā un finansiālajā plāna, arī būs nepieciešama kārtība, jebkuras neskaidrības centīsies izmantot jūsu kolēģi, konkurenti savā labā. Novembrī visām zodiaka zīmēm ir ieteicams atturēties no riskantiem darījumiem, plāniem, investīcijām, darbiem, jo lielākoties to gaidīs neveiksme. Tas arī būs laiks kad dažas zodiaka zīmes spēs sevi parādīt no labākas puses par to saņemot ne tikai uzslavas, bet iespējams, arī paaugstinājumu, prēmiju.

Novembrī ir ieteicams neveikt nekādus remontdarbus mājās, bet gan atlikt tos uz vēlāku laiku. Kā arī sadzīves tehnikas iegāde nav ieteicama. Jo domu maiņa novembrī būs ļoti strauja daudziem zodiaka zīmju pārstāvjiem, kas var novest līdz aplamiem, neizdevīgiem lēmumiem.

Daudzas zodiaka zīmes novembrī sastapsies ar nekustamo īpašumu jautājumiem, tie var būt jauna dzīvokļa, mājas meklēšana, iegāde, esošā mājokļa pārdošana. Daudziem būs jāuzmanās no krāpniekiem vai citiem cilvēkiem, kas mēģinās viņus manipulēt.

Mīlestības ziņā 2014.gada novembris daudzām zodiaka zīmēm būs smags. Attiecībās daudzos pāros, kā arī ģimenēs būs saspringtas, veidosies konflikti un strīdi šķietami no tukša gaisa, lai gan to pamatā būs nesaprašanās un laika trūkums. Jums pašiem būs jākontrolē savas emocijas, lai tās nedara pāri jums un citiem. Svarīgi būs turēties un nepieņemt visu kā pasaules vai attiecību galu, jo ar decembra sākumu atkal iestāsies miers un saticība. Novembris būs tas laiks, kas tieši pārbaudīs un nostiprinās jūsu attiecības.

Novembris arī nostiprinās daudzas draudzības, kuras ir patiesas un nav bāzētas uz materiāla pamata. Daudzas zodiaka zīmes parādīs sevi no labākas puses, ka arī novērtēs un ieraudzīs kādi cilvēki patiesībā viņiem ir blakus.

Vientuļajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem var paveikties novembra otrā pusē sastapt kādu īpašu personu, svarīgi būs būt viņiem pašiem un attaisīt savu sirdi visam jaunam, nebaidīties dalīties it visā ar apkārtējiem.

Novembris kopumā būs smags mēnesis, kurā būs jāatrod savs ceļš cauri un jāuzticas tikai saviem spēkiem, jo viss apkārt centīsies ieviest vel li ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 2091 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.10.2014 | Komentāri (0)