[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Oktobris » 01

2014. gada oktobris būs labvēlīgs lielākai daļai zodiaka zīmju pārstāvjiem. Visas problēmas, ar kurām jūs nespējāt tikt galā, oktobrī tiks izrisinātas un lielākajā daļā ar citu cilvēku palīdzību, iespējams, pat bez jūsu iejaukšanās. Oktobris būs tas mēnesis, kad viss jūsu dzīvē nostāsies pa plauktiņiem, jūs atradīsiet atbildes uz jautājumiem, iespējams, pat savu ceļu un vietu zem saules.

Visi zodiaku zīmju pārstāvjus gaida patīkamas izmaiņas dzīve, jo oktobrī pieliekot pat nelielas pūles, ikkatram izdosies izmainīt ko savā dzīve. Daudziem radīsies tāda sajūta, ka lietas notiek pašas no sevis, gan darba sfērā, gan personiskajā dzīvē.

Oktobris ir labvēlīgs visa veida ceļošanai, atpūtai, jo it īpaši, kāda interesantā, tāla vietā jūsu dzīve var ienākt kāds ļoti īpašs cilvēks. Varbūt jums paveiksies satikt patiesu draugu vai dvēseles radinieku, bet kādam pat otro pusīti. Esi atvērti visa veida iespējam, dzīve nav sakritību, cilvēki, kas ienāks jūsu dzīve oktobrī nesīs lielākoties labumu.

Darbs un pūles nesīs augļus, projekti ies daudz vieglāk uz priekšu, daudzi sajutīs sevī spēku pieplūdumu un vērsis to sev labumā. Ar darba kolēģiem veidosies labas attiecības, ja jūs paši kļūsiet saprotošāki un nemeklēsiet visur ieganstu, daudzi kolēģi jums paši ies pretī. Neatlaidība nesīs augļus, bet daudzi mainīs savu skatījumu uz darbu oktobrī, meklēs tajā ko vairāk nekā naudu. Tie, kas spēs rast prieku savā darbā, sasniegs vel neredzētus augstumus. Tiem, kam līdz oktobrim nav veicies darba meklējumos, būs vairākas iespējas atrast pienācīgu darba vietu.

Īpaši lielus panākamus oktobrī gaida radošās sfēras pārstāvjus – rakstniekus, māksliniekus, aktierus u.c., viņi atradīs jaunu iedvesmu veikt grandiozus projektus, meistardarbus.

Oktobris būs īpaši labvēlīgs tiem, kuri ir nolēmuši stāties laulība vai atzīties savās jūtās. Oktobris būs īstais periods lai izveidotu ģimeni un iekurt uguni pavardā. Ja jūsu ģimenes dzīve valda nemiers, problēmas un konflikti, tad oktobrī jums izdosies tās izrisināt un atrast mieru un saticību jūsu mājā. Esiet tam paši noskaņoti, atlaidiet slikto, ļaujiet jūsu sirdij runāt. Daudzās ģimenēs uzlabosies arī bērnu uzvedība, viņi priecēs ar labām atzīmēm.

Daudziem būs nepārvarama vēlme pavadīt ik sekundi ar savu mīļotu vai ģimeni, bērniem, dariet, atlieciet sīkumus uz pēc tam. Dodaties ceļojumos, ekskursijās vai vienkārši uz kādu muzeju vai kino. Veltiet maksimāli uzmanības jūsu dārgākajiem, tuvākajiem cilvēkiem, jums un viņiem tas ir vajadzīgs.

Oktobrī būtu ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 1762 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.10.2014 | Komentāri (0)