[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Septembris » 03

Jebkura mīļa radījuma vai cilvēka klātbūtne ārstē, tomēr kaķiem ir iedalīta īpaša vieta dziedniecības un cilvēka pasaulē. Kādēļ?

Jo kaķiem un cilvēkiem par emocijām atbild viena noteikta smadzeņu daļa – tātad – kaķis mūs saprot, pat nespējot runāt mūsu valodā.

Kad glāstam kaķi, kad tas ieritinājies klēpī, mūsu sirdspuksti, kas uzkrājuši ikdienas straujo tempu, kļūst mierīgāki. Kaķi ir mūsu sirds dakteri, jo tiem, kuriem mājās ir kaut viens kaķis, ir procentuāli mazāka iespēja dabūt sirdstrieku vai kādu citu sirds slimību.

Avots -http://maziedraugi.lv/news/index/565

Kaķis ārstē arī mūsu dvēselisko pusi – sirdi un ir ienaidnieks depresijai, apātijai.

Šie dzīvnieki lieliski izjūt biostrāvas. Ne velti kaķi mēdz gulēt uz āderu krustpunktiem. Ar savu enerģiju viņi spēj absorbēt sliktās enerģijas, jo tās uztver ļoti spēcīgi. Ne velti kaķis mēdz gulēt kājgalī vai uz cilvēka krūtīm, vai vēl kādā mums neērtā vietā. Mums nenojaušot, kaķis ārstē tās vietas, kas mums sāp, vai tikai vēl knapi sāk izdalīt negatīvu enerģijas strāvojumu, kas liecina par šā orgāna saslimšanu. Gadās, ka kaķis uzņem saimnieka vai kāda cita tuva ģimenes cilvēka slimību, saslimstot pats.

Arī ārsti uzskata, ka „kaķu terapija” ir dabisks, unikāls profilakses veids pret dažādām slimībām. Izpētīts, ka dažādas šķirnes kaķi iedarbojas atšķirīgi uz slimībām un simptomiem. Kaķus izmanto slimnīcās un dažādās ārstniecības iestādēs, tieši tapāt kā ir suņu terapija, delfīnu vai zirgu terapija.

 

Tātad - kaķis ir labs dziednieks, jo:

  • Jūt cilvēka tuvojošās un esošās kaites.
  • Glāstot kaķi, cilvēka nervu sistēma nomierinās, sirds ritms izlīdzinās. Ilgstoši dzīvojot kopā ar kaķi un to regulāri paijājot, mazinās stress, stabilizējas sirds darbība.
  • Kaķis uzsūc negatīvās enerģijas strāvojumus no cilvēka, attīrot cilvēka enerģētisko lauku.
  • Kaķis lieliski tiek galā ar saaukstēšanās slimībām (iesnas, bronhīts), osteohondrozi, kaulu locītavu sāpēm, reimatismu, artrītu, asinsspiediena problēmām, stresu, migrēnu, galvassāpēm, kuņģa problēmām (gastrīts, čūla), bezmiegu neiralģiju, nieru kolikām un sāpēm.
  • Viņu temperatūra ir mazliet lielāka kā cilvēkam, tā ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Veselība | Skatijumi: 2228 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.09.2014 | Komentāri (0)