[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Decembris » 01

2014. gada horoskops mežāzim sola iziet cauri visām vētrām un tik pie kārotā miera un stabilitātes. Pirmā zirga gada puse prasīs no mežāža daudz spēka un pacietības, lai ar visu tiktu galā. Neskatoties, ka mežāzim būs jātiek ar visām savām problēmām, būs cilvēki, kuri centīsies viņam uzgrūst savas problēmas virsū. Bet no citas puses atradīsies arī jauni cilvēki, kuri palīdzēs mežāzim grūtībās.

2014. gadā mežāzim darba un karjeras jomā būs nemierīgs. Mežāzim būs sajūta, ka viņš ir nokļuvis notikumu virpulī, no kura nav iespējams izkļūt ārā. Pirmā gada pusē valdīs haoss gan darbā, gan attiecībā ar kolēģiem, priekšniecību. Daudzas no lietām vienkārši ies šķērsām un mezāža draugu loks stipri samazināsies dēļ tā. Lai tam visam izietu cauri mēžazim būs jārīkojas pēc principa septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez. Otrā gada puse būs mierīgāka, daudzi mežāži nomainīs savu stresa pilno darba pret citu, bet citi, kuri izstūrēs haosu, ņems laiku atvaļinājumam vai atpūtai. Otrā gada puse būs veiksmīga tiem mežāžiem, kuri meklēs darbu ārzemēs. Mežāžiem naudas ziņā jābūt uzmanīgām un nav jātērē liekām, nevajadzīgām lietām, iespējams tuviniekiem būs nepieciešama finansiāla palīdzība.

2014. gads mežāzim attiecību un mīlestības ziņā būs pārsteigumu pilns. Pirmā gada pusē tikpat liela vētra gaidīs daudzus mežāžus savās attiecībās un ģimenē. Bet problēmas un konfliktus radīs ne pats mežāzis ar savu otru pusi, bet gan apkārtējie cilvēki – radinieki, paziņas, draugi. Visas šīs problēmas būs risināmas, galvenais nemeklēt vainīgo viens otrā. Otra gada puse būs daudz gaišāka, vienīgais, kas traucēs daudzu mežāžu ģimenes dzīvi, būs viņu pašu vecāki, kuri centīsies uzlabot savu bērnu dzīvi.

Vientuļajiem mežāzim būs īpaši veiksmīgs laiks, lai satiktu jaunus cilvēkus un iespējams savu otru pusīti, vasaras beigas, rudens sākums. Mežāzim galvenais būs visu nesasteigt un ļaut attiecībām mierīgi attīstīties uz priekšu.

2014. gads veselības ziņā mežāzim nekas nedraud. Galvenais vairāk pavadīt vairāk laika ārā, svaigā gaisā, pastaigājoties vai sportojot.

Kopumā, mežāzim būs smags gads, it īpaši tā sākums. Tiekot ar to visu galā, pats mežāzis izmanīsies un vairs nekad neskatīsies uz dzīvi un lietām ar tām pašām acīm.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5823 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.12.2013 | Komentāri (2)