[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Oktobris » 28

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.


Pirmā kārts – Page no Zemes Nedēļas sākums.

Nedēļas sāksies ar labām ziņām Jūsu finansiālajā plāna. Lietas virzās uz priekšu, plāni tiks realizēti – veiksmīgi un laikā. Māka būt praktiskiem un izmantot savus talantus, meistarību pareizi tiks atalgota. Laiks ieviest Jūsu sapņus reālajā dzīve. Labs laiks, lai sāktu studijas. Ideāls sākumpunkts kaut kam lielam, pietiks domāt, jāsāk rīkoties.

 

Otrā kārts – Karaliene no Zemes. Nedēļas vidus.

Nedēļas vidus Jums atgādinās par cilvēkiem, kuri Jums ir blakus, paņemiet un veltiet laiku cilvēkiem, kuri Jums ir patiesi tuvi. Esiet daudz jūtīgāki un draudzīgāki, Jums ir daudz ko dot citiem, kā arī pieņemiet ko dod viņi.

Šī kārts parāda tiem, kuriem ir problēmas ar bērniem, ka Jūs spēsiet atrast kontaktu, ja būsiet maigāki, praktiskāki, atvērtāki pret viņiem.

Visas problēmas būs risināmas, atceraties, ka vienmēr Jūs atbalstīs Jūsu tuvie un draugi, nekad nezaudējiet ticību viņiem.

Ka arī fortūna smaidīs Jums, nedēļas vidū.

 

Trešā kārts – Astotā no Gaisa. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās nāk pie Jums neliels brīdinājums, ka iespējams, zaudēsiet entuziasmu un iedvesmu lietās, kuras dariet. Jums liksies, ka Jūsu ceļš ved pie vilšanās, ka Jūs esiet iekļuvuši lamātas un esiet bezspēcīgi. Lai gan izeja stāvēs Jūsu acu priekšā, Jums to būs grūti saredzēt, jo citu cilvēku vārdi un viedokļi padarīs Jūs aklus.

Jums būs jātic sev un savām spējām, jāuzņemas atbildība par savām rīcībām un jābeidz šaubīt, ka viss ko darāt ir nepareizi. Jābeidz klausīties tos, kuri Jūs mūžīgi kritizē ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatijumi: 1894 | Pievienoja: Laura | Datums: 28.10.2013 | Komentāri (0)