[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Oktobris » 21

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Septītā no Gaisa Nedēļas sākums.

Nedēļas sākumā Jums būs vēlreiz jāapdomā savi plāni. Šis būs laiks, kad Jūs vēlēsieties aizbēgt no visu citu viedokļiem un palīdzības, lai personīgi pieņemtu lēmumus. Apskatiet visas smalkās detaļas, kuras ir saistītas ar Jūsu plāniem, rīcībām, ne viss ir tā, kā liekās no pirmā acu uzmetiena.

Neapdomāta plānu vešana, traucēkļi, pāragras rīcības.

 

Otrā kārts – Devītā no Gaisa. Nedēļas vidus.

Nedēļas vidū Jūs sapratīsiet cik slikta vai laba ir Jūsu esošā situācija. Nožēla un bailes par kļūdām nāks pāri kā vilnis. Tādēļ Jūs gaidīsiet tikai to visu slikto un Jūs traucēs bezmiega naktis Iespējams, tas varētu būt saistīts ar nedēļas sākumu, vai kādu citu Jūsu personīgu iemeslu. Ir ļoti svarīgi saglabāt pozitīvu domāšanu un nepadoties nekādām šaubām un negatīvām domām. Jums pašiem būs jācīnās ar Jūsu problēmām, viss ir tikai Jūsu rokās.

 

Trešā kārts – Burvis. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās Jūs sajutīsiet vel neredzētu enerģijas un spēku devu! Šī dzīve ir maģiska, apzinieties jūsu potenciālu un spēku. Jūsu vēlmes un iespējams piepildīsies, ja Jūs paši tās neapšaubīsiet. Jūsu cīņa ar problēmām ir uzvarēta un Jūs esat gatavi spert nākamo soli, veidot jaunus plānus. Atveriet sevi jauniem ceļiem, iespējām, talantiem, zināšanām!

 

Kopumā – nedēļa sākums un vidus nav pozitīvs, pilns ar šaubām, bailēm, nepārdomātām rīcībām. Sava veida cīņa ar sevi un savām problēmām, vēlme padoties, kura būs jāpārvar. Bet beigās Jūs uzvarēsiet, ticiet sev, dzīve tomēr ir apbrīnojama un maģiska, J ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatijumi: 1819 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.10.2013 | Komentāri (0)