[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Septembris » 02

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Desmitā no Zemes. Nedēļas sākums.

Šīs nedēļas sākumā Jūs jutīsities stabili un droši gan savā ģimenes dzīvē gan savā karjerā, naudas lietās. Izbaudiet šo laiku, Jūs esat pelnījuši šo mieru, ieraugiet cik jūsu ģimene ir patiesi laimīga. Ļaujiet dzīves mazajiem nieciņiem Jūs apburt. Uzticaties tiem, kuri Jums ir blakus.

 

Otrā kārts – Devītā no Uguns. Nedēļas vidus.

Nedēļas vidus mazliet pašūpinās Jūsu stabilitāti un izvilks Jūs no miera.

Nepadodaties! Ja Jūs sniedzaties pēc saviem mērķiem, veidojiet projektus vai nodarbojaties ar kaut ko, kur Jūs esat ieguldījuši daudz enerģijas un laika. Tad stāvat stipri un ticiet, ka Jums tas izdosies. Ja jūs jutīsities apjukuši un bezspēcīgi, tad neaizmirstat, ka Jūs arī atbalsta Jūsu ģimene un draugi. Visas grūtības ir pārvaramas.

 

Trešā kārts – Ritenis. Nedēļas beigas.

Laiks izmaiņām! Nedēļas beigās Jūsu dzīve notiks izmaiņas vai lielas vai mazas, vai Jūs paši tās veiksiet, vai tās vienkārši ienāks Jūsu dzīvē. Ja nedēļas vidu Jūs esat izcīnījuši savu cīņu, pabeiguši projektu, veiksmīgi nokārtojuši darba interviju u.t.t. Un tagad Jūsu dzīve ienāks labas izmaiņas.

Veiksme ir Jūsu pusē. Šis būs vispiemērotākais laiks spert soli uz priekšu, pieņemt lēmumus, ieraudzīt patiesību un aizmirst bailes, jo kustība uz priekšu ir neizbēgama.

 

Šajā nedēļa Jūs gaida izmaiņas. Ne viss būs viegli un ceļa būs arī grūtības, bet ticat sev un atceraties, ka vienmēr kāds Jūs atbalsta un atbalstīs. Beigās jūs sapratīsiet, ka ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatijumi: 1649 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.09.2013 | Komentāri (0)