[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Novembris » 25

 

Vēl viens skatījums par cilvēka saderībām pēc dzimšanas datiem.

Tulkojums no krievu valodas. Autors: Andrejs Bažins

Uzrakstiet dzimšanas datus (savus un sava partnera) vienā rindā bez nullēm. Visus ciparus saskaitiet. No iegūtās summas atskaitiet 22, līdz iegūsiet skaitli, kas mazāks par 22. Tas arī būs jūsu saderības indekss. Piemērs. Viktorija piedzima 12.09.1970, bet Leonīds - 2.12.1968. Izrakstām šos skaitļus bez nullēm un vienā rindā, tad saskaitām. 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58. Atņemam 22, iegūstam 36, vēlreiz atņemam 22 un iegūstam 14. Tātad indekss = 14.

Avots - http://www.nlp.lv/ru/node/1195

1 – Šajās attiecībās vienmēr būs aktuāls līdera jautājums. Kāds, parasti vīrietis, centīsies attiecībās uzņemties vadošo lomu, uzspiest savu gribu un savus likumus. Pacentieties šajā jautājumā nekonfliktēt, jo tas ne pie kā laba nenovedīs. Attiecības ir radošas, interesantas, lielā mērā atkarīgas no partneru noskaņojuma, daudz ko var izmainīt. Labi būtu nodarboties ar kopīgu jaunradi.

2 – Maigas, harmoniskas attiecības. Dvēseļu saderība. Jūs saprotat viens otru pat no pusvārda. Katram no partneriem ir bagāta iekšējā pasaule, spēcīga iztēle. Ļoti labvēlīgas attiecības.

3 – Labas attiecības, kas visbiežāk noved pie laulības. Var piedzimt arī bērns. Attiecības, kuras nes naudu un stabilitāti. Taču neļaujiet citiem jaukties jūsu dzīvē, īpaši mātēm. Šajā savienībā galveno lomu spēlē sieviete.

4 – Attiecības, kurās galveno lomu spēlē vīrietis. Daudz kaisles un emociju. Neļaujiet greizsirdībai visu sabojāt. Jūs vēlēsities pilnībā valdīt pār savu mīļoto, bet tas jau ir egoisms. Neļaujiet baumām izbojāt jūsu savienību.

5 – Jūsu dzīvē svarīga savienība. Šim cilvēkam ir nozīmīga loma. Var traucāt sociālā nesaderība. Vai arī interešu un uzskatu dažādība par dzīvi. Jūsu partneris kļūs par jūsu skolotāju un padomdevēju. Vai arī jūs kļūsiet par viņa ceļa zvaigzni.

6 – Visharmoniskākā no visām savienībām. Tās ir pašas stiprākās laulības. Savstarpēja mīlestība, harmonija un miers. Taču, pirmajā laikā var būt sarežģīti vienam otru līdz galam izprast. Nepārdzīvojiet, viss nāk ar laiku.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 8935 | Pievienoja: Laura | Datums: 24.11.2012 | Komentāri (0)