[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Oktobris » 21


Vai kādreiz esat padomājuši, ka ir produkti, kuri ir īpaši ieteicami jums un jūsu tuviniekiem?  Izrādās, tas ir atkarīgs no jūsu dzimšanas skaitļa. Dzimšanas skaitli aprēķina saskaitot skaitļus, no kuriem sastāv dzimšanas gads, datums un mēnesis. Piemēram, cilvēks ir dzimis 1973 gada 25 aprīlī. Viņa dzimšanas skaitlis ir visu šo skaitļu summa:
1+9+7+3+2+5+4=36 =3+6=9 Katram skaitlim atbilst noteikta planēta, bet katrai planētai atbilst sava ēdienkarte.
 
 1 - Saules skaitlis.
 "Saulainie" produkti palīdzēs atbrīvoties no tādām īpašībām kā lepnums, godkāre, egoisms, kā arī piepildīs ķermeni ar enerģiju. " Saulainajā"  ēdienkartē ietilpst visi dārzeņi un augļi, kas ir dzeltenā vai oranžā krāsā: apelsīni, mandarīni, citroni, burkāni, aprikozes, persiki, dzelteni āboli, kukurūza, dzeltenie bumbieri, banāni, ķirbji u.c. Šo sarakstu vēl var papildināt ar mandelēm un saulespuķu sēklām, kā arī ar saulespuķu un kukurūzas eļļu, kukurūzas putraimiem. Garšvielas: lauru lapas, muskatrieksti, krustnagliņas, ingvers.
 No pļavu zālītēm pie rokas vienmēr ir jābūt kumelītēm, asinszālēm un kalmju saknēm. Neaizmirstiet, ka uz jūsu galda vienmēr ir jābūt medum. To visu var lietot gan svaigā, gan vārīta vai ceptā veidā. Īpaši saspringtās dienās izvēlieties "saulaino" diētu, kas sastāv no iepriekš nosauktajiem produktiem, bet dienu noslēdziet ar tējkarotīti medus.
 
 2 - Mēness skaitlis
 Mēness piedāvā augļus un dārzeņus, kas ir baltā krāsā un dažus krāsainus ēdienus. Var lietot dažāda veida kāpostus gan svaigā, vārītā, sautētā, ceptā, skābētā un sālītā veidā. Baltā kāposta sula palīdzēs kuņģa slimību ārstēšanā. Derēs arī svaiga gurķu sula. Ik rītu, tukšā dūšā, lietojot glāzi kāpostu vai gurķu sulas, vai abas kopā, aizmirsīsiet par kuņģa slimībām, čūlām un akmeņiem. Variet lietot arī redīsus, rutkus, ceptus kartupeļus, cigoriņus un melones.
Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 2910 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.10.2012 | Komentāri (1)