[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2011 » Decembris » 08
Horoskopi 2012
Auna horoskops 2012. gadam
2012. gadā jums būs iespēja sekmīgi izpausties divās dzīves sfērās. Pirmā pusgada laikā jums veiksies finanšu jautājumos un jūs spēsiet vairot savus ienākumus. Šajā laikā iespējami arī lieli un nozīmīgi pirkumi. Tā kā naudas lietās gaidāma izdošanās iespējami arī veiksmīgi naudas ieguldījumi, kas maka saturu tikai vairos. Gaidāms arī, ka jūs būsiet daudz aktīvāki savās darba lietās, kas vēl pozitīvāk ietekmēs jūsu sekmīgo finanšu stāvokli. Varēsiet veiksmīgi atrast sev jaunu darbu, ja iepriekšējās darba vietas atalgojums jums nešķitīs pietiekošs, vienīgais, to nevajadzētu darīt februārī vai martā.
Otrajā pusgadā veiksme jūs piemeklēs caur komunikāciju ar citiem cilvēkiem vai caur došanos izbraukumos vai komandējumos. Jūs spēsiet nodibināt daudz veiksmīgu kontaktu, komunikācija ar cilvēkiem jums nesīs prieku. Veiksmīgi būs jebkuri izbraukumi, iepazīšanās, jaunu kontaktu nodibināšana, apmācības, viss kur pastāvēs iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
Stabilitāte gaidāma Aunam arī personīgajās attiecībās. Tas visticamāk pateicoties tam, ka jūs paši vēlēsieties izprast savus nodomus un rīcību. Jūs gribēsiet sev blakus redzēt cilvēku, kuram variet uzticēties un kuram gribat uzticēties paši. Centieties ieklausīties savā iekšējā balsī.
Savukārt jūsu pašu dzīves mērķi un uzstādījumi gada laikā varētu kardināli mainīties. Tomēr jebkuras izmaiņas vajadzētu veikt ļoti uzmanīgi un pārdomāti. Centieties lietas kārtot secīgi, ja gribēsiet visu sasniegt ātri un vienā piegājienā, visticamāk saskarsieties ar šķēršļiem, kas būs pārāki par jums. Svarīgi būtu arī ievērot balansu starp darbu un atpūtu. Jūs pamanīsiet, ka laiku pa laikam jums radīsies nepieciešamība relaksēties – ļaujieties tam. Arī garīgās dzīves sfēras attīstība būs 2012. gadā īpaši svarīga.
 
Vērša horoskops 2012. gadam
Pirmais pusgads Vēršiem būs veiksmīgs. Jūs pamanīsiet, ka jums veicas praktiski visās dzīves jomās. Daudzas lietas izdosies vieglāk, kā citās reizēs un ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3178 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.12.2011 | Komentāri (2)