[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2010 » Novembris » 28
Autors: Aija Austruma

Horoskops 2011. gadam
Salīdzinājumā ar 2010. gadu nākamais solās būt daudz iecietīgāks un sagādāt mazāk nepatīkamu pārsteigumu. Jāteic, pēc pērnā gada kādu pārsteigt ar ekoloģisku drāmu vai finansiālu krahu arī ir daudz grūtāk.
Pāris nedēļu pavadījuši uz cilvēkmīlestības viļņa, jau janvāra beigās mēs būsim apņēmības pilni tomēr tikt galā ar savu dzīvi. Līdz pat jūnija sākumam cieņā būs enerģiska, drosmīga rīcība, mērķtiecība, sacensības gars. Martā veiksmes planētai Jupiteram Aunā pievienojas arī progresa un oriģinālu ideju, zinātnes un atklājumu patrons Urāns (pērn šādā pašā pozīcijā tiem abiem izpausties neļāva naidīgi aspekti ar citām planētām, bet šogad «labajiem» ir spēcīgākas kārtis un «ļaunie» uzbrūk pa vienam, tāpēc jāpagūst apseglot zirgi skrējienā, īpaši jau biznesa jomā — karuselī, kā zināms, apsēžas tie, kuri paspējuši iekāpt). Uz brīdi savā valdījumā Zivīs iegriezīsies arī Neptūns, atgādinot par ideāliem un parūpējoties, lai konkurences cīņa nebūtu gluži iešana pāri līķiem.
Viss, kas sadomāts un aizsākts pavasarī, prasa kārtīgu iezemēšanu, iemiesošanu realitātē, un, sākot no jūnija, šāda iespēja mums tiks dota. Veiksmes un izaugsmes planēta Jupiters līdz pat gada beigām viesosies strādīgajā un pamatīgumu visās lietās mīlošajā Vērša zīmē, kuram, starp citu nav svešas arī naudas un baudas tēmas. Izmantojiet šo auglīgo zemes enerģiju savā dzīvē, un lai jums ražīgs gads!
PS. Jāatgādina, ka šeit minētas vispārējās — «vidējās proporcionālās» — tendences, precīzāku prognozi gadam var uzzināt, tikai izpētot pēc saviem dzimšanas datiem veidotu horoskopu.

Auns
Cerīgs gads, tikai lielākie darbi jāsaplāno uz pavasari. Īpaši aprīlī un maijā būs daudz gan enerģijas, gan publikas mīlestības. Tieši zīmes sākumā dzimušie Auni būs tie, kuri mūs pārsteigs ar atklājumiem, izgudrojumiem un spožām idejām. Ir pamats cerēt, ka uzlabosies Aunu materiālais stāvoklis. Privātajā dzīvē uzdevums tikt pāri bailēm, kas rada šķietamu atsalumu, un, ja nepaveicāt to pērn. Sakārtojiet attiecības, jo, ticiet vai ne, tam zīmogam pasē tomēr ir nozīme! Un nekādus sānsoļus šogad — noslēpt to neizdosies un sods būs bargāks nekā citkārt. Brīvie Auni uz romantiskiem pavērsieniem var cerēt jūnijā, augustā un novembrī.
 
Vērsis
Pašā gada sākumā vairāk uzmanības prasīs draugi, koris un citas sirdij tuvas nodarbes, pavasarī Vēršiem būs diezgan lielā tempā «jāsakārto galva» un jāiešūpojas vasarai, kad beidzot būs klāt Vēršu (īpaši to Vēršu, kas dzimuši zīmes pirmajā trešdaļā) zvaigžņu stunda. Un nevajag kompleksot par savu pārlieko materiālismu — tieši vērtību radīšana ir Vēršu misija, un šogad tam ir izcili piemērots laiks. Bet arī baudīt dzīve ir jāprot, un Vēršiem visl ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3561 | Pievienoja: Laura | Datums: 28.11.2010 | Komentāri (0)