[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2010 » Oktobris » 19

Numerologi uzskata, ka telefona numurs ietekmē mūsu dzīvi, jo tā ciparu kombinācija nav nejauša - numurs veidojas no skaitļiem, un katrs skaitlis ietver savu informāciju. Ak, šī māņticība!

Lai uzzinātu, kāda informācija tiek saņemta no tālruņa numura, jums jāuzzina telefona informāciju vēstošais cipars.

Lai to izdarītu, saskaitiet kopā visus telefona ciparus bez kodiem! Piemēram, telefona numurs ir 29224563. Vispirms jāsaskaita visi cipari: 2+2+4+5+6+3=22, tad iegūtais rezultāts: 2+2=4. Tātad šī telefona skaitlis ir 4.

Ko nozīmē katrs skaitlis?

1 — jūsu telefona numurs ir labvēlīgs personīgām iniciatīvām, aktīvai un neatkarīgai rīcībai, jaunam sākumam.

2 — zvanot šādam numuram, var labi kontaktēties, tas nodrošina sadarbību un harmoniju.

3 — ideāls numurs komercijas aktivitātēm, tūrisma un šovbiznesam, žurnālistiem un cilvēkiem, kuri strādā reklāmas jomā, aktieriem, māksliniekiem.

4 — labvēlīgs kontaktiem, virzīts uz sadarbību, mērķtiecīgu darbu un nopietnību.

5 — labs numurs jebkuru attiecību risināšanai, ieskaitot mīlestību, veicina pārmaiņas.

6 — numurs palīdz iegūt padomu vai mierinājumu, palīdz jebkuru delikātu problēmu risināšanā, tajā skaitā ģimenē un ar tuvu cilvēku saistītās.

7 — nelabvēlīgs numurs tikšanās norunāšanai, ilgstošām biznesa un finanšu sarunām, labvēlīgs mistikas, izmeklēšanas, zinātnisku pētījumu un filosofisku tēmu risināšanai.

8 — ļoti labvēlīgs numurs biznesa un finanšu kontaktiem, pārdošanai, veicina materiālu pārticību un veiksmi, organizē dzīvi un nostiprina autoritāti.

9 — labs numurs kādas lietas vai darbības izbeigšanai, garīgai sapratnei un spējai iedziļināties lietā, globālām zināšanām un pilnveidei.

Jo vairāk dažādu ciparu kombināciju ir tālruņa numurā, jo tas ir labvēlīgāks. Šāda numura īpašnieks var būt pārliecināts par veiksmi un nodrošinājumu dzīvē.

Avots: http://spice.ucoz.lv/publ/53-1-0-594

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 4511 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.10.2010 | Komentāri (6)