[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2010 » Maijs » 05
Par enerģētiskajiem vampīriem sauc cilvēkus, kas tīši vai netīši, apzināti vai neapzināti barojas no citu ļaužu enerģijas.

Daudzi mediķi uzskata, ka vampīrisms - tā ir slimība un sauc to par ārējās apmaiņas patoloģiskiem traucējumiem. Ar to sirgstošajiem, fizioloģisku vai psiholoģisku traucējumu dēļ tiek bloķēti enerģētiskie kanāli (akupunktūras kanāli) caur kuriem cilvēki saņem enerģiju no apkārtējās vides. Tāpēc, lai dzīvotu, viņiem nākas izsūkt to no apkārtējiem. Komunicējot ar spēcīgu, mierīgu, labvēlīgu ar enerģiju piepildītu cilvēku, vampīrs burtiski dzer viņa veselību, viņa dzīvi, liekot viņam kļūt par donoru.

Pastāv uzskats, ka apmēram 30% gadījumu vampīrisms ir iedzimta spēja, 50% - iegūta. Pārējie 20% kļūst par vampīriem "laiku pa laikam". Katram no mums gadās enerģētiskās "badošanās” periodi. Atcerieties kā bērnībā jūs piekļāvāties mammai, kad bija sāpīgi, bail vai bēdīgi, kad jums bija nepieciešama gādība un tuvinieku un draugu atbalsts slimības laikā, pēc operācijas, sasprindzināta darba, stresa, zaudējuma...

Un tas ir absolūti normāli - pieņemt palīdzību-enerģiju, citu cilvēku palīdzību-spēku, bet atjaunojot spēkus, atdot savu enerģiju tiem, kam tā nepieciešama. Tāda brīvprātīga enerģētiskā apmaiņa-atbalsts notiek labās draudzīgās ģimenēs, domubiedru kolektīvā, godīgā cilvēciskā saskarsmē. Tieši pateicoties tik ļoti smalkajai, bet spēcīgajai enerģētiskajai saiknei, māte var atrodoties jebkādā attāluma sajust, ka ar viņas bērnu kaut kas atgadījies. Tāda apmaiņa ir dabiska.

Bet, no otras puses, tieši šo saikņu ciešuma dēļ, saņemšanas un radniecīgās (būtībā diētiskās) enerģijas izmantošanas viegluma dēļ, ļoti daudzi cilvēki dažreiz pārvēršas vampīros. Bieži vampīrs ir viens no laulātajiem vai mīļākajiem, kas patiesi piesaistījies savam partnerim, aizkustinoši un no visas sirds par viņu rūpējas, tomēr daudzmaz apzināti vai nē gūst no viņa dzīvības spēkus. Upuris tamlīdzīgā "laimīgā" pārī labākajā gadījumā izskatās bāls (burtiskā vārda nozīmē) un slimīgs.

Daudzi labākie draugi un kompānijas "dvēseles" tāpat var būt enerģiju sūcošas personas. (Iespējams, jūsu vīram ir zināma taisnība, kad viņš dusmojas par to, ka jūs atkal jau stundu uzklausāt savas labākās draudzenes kārtējo stāstu. Īpaši, ja jūsu dzīves grūtākajos brīžos viņai deviņos gadījumos no desmit rodas steidzamas darīšanas, kuras "nu nekādi nevar atlikt", un viņa moži jums piedāvā turēties līdz galam un zvanīt "ja nu kas". Bet jūsu sieva nebūt nav ragana, ja nemīl jūsu seno draugu - pašpuiku, kompānijas dvēseli un musinātāju, kas spējīgs diennaktīm "žņaugt" un "novest līdz neprātam" ar savu vētraino klātbūtni jebkurā sev izdevīgā laikā, bez uzaicinājuma un neskatoties uz jūsu plāniem.)

Ļoti bieži par vampīriem kļūst smagi vai neārstējami slimi cilvēki, kā arī bērni, kuru nejūt vecāku mīlestību: viņiem nav citu iespēju un citādas pieredzes, viņi pakāpeniski pierod iegūt nepieciešamos dzīvības spēkus ar "varu". Daži gūst tik lielas s ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 3159 | Pievienoja: Laura | Datums: 05.05.2010 | Komentāri (1)