[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2010 » Janvāris » 03
1.

Šis numurs runā par labām eksaktajām zināšanām un līdera īpašībām. Esat zinātkārs. Ja Jūs kaut kas ir aizrāvis, tad viss pārējais tajā mirklī paliek nesvarīgs. Dzimšanas diena 1. datumā, jebkurā mēnesī, dod lielu iekšējo spēku un pārliecību par sevi. Jums piemīt novatoriska pieeja lietām. Jūs esat jūtīga persona, bet slēpjat savas patiesās jūtas. Ticat mīlestībai no pirmā acu uzmetiena un negaidat, lai vairāk iepazītu interesējošo personu. Cilvēki, kas pirmajā mirklī Jūsu uzmanību nav sev pievērsuši, tā arī to neiegūs un zaudēs iespēju kļūt par Jūsu draugu. Jūsu emocijas viemēr ir uz 100%. Jūs spējat vai nu mīlēt vai nīst, nav vidusceļa, un tas bieži parādās Jūsu attieksmē un emocijās. Pacentieties mierīgā ceļā izbeigt attiecības.

2.

Šis numurs cilvēkiem piešķir jūtīgumu, aizrautību un labu intuīciju. 2 ir ļoti sociāls numurs un ļauj iegūt jaunus draugus ātri un viegli. Jūs esat radīts , lai spēlētu vadošo lomu lielā draugu un paziņu kompānijā, jo esat dabīgs, sirsnīgs un emocionāli atvērts. Neveiksmes parasti ļoti pārdzīvojat , lai gan cenšaties saglabāt vēsu prātu. Tādās situācijās esat pārāk aizņemti ar sevi un aizveraties apkārtējai pasaulei. Jūs patstāvīgi meklējiet spiedienu uz sevi. Piemīt tendence ieslīgt depresijā, jo esat ļoti jūtīgs. Jūs ciešat no satraukuma un nervozitātes, kas parasti notiek Jūsu galvā. Mirkļos, kad Jums ir slikti, Jums liekas, ka grūti tikt atpakaļ realitātē. Jūs esat romatisks un uzticīgs mīļākais.

3.
Numurs 3 dod Jums vitalitāti Jūsu dzīvei. Tas ļauj ātri atlabt no garīgas un fiziskas pārpūles. Lai gan Jūs esat nevainīgs un romantisks, Jūsu vieglā izturēšanās citus maldina, liekot domāt, ka esat vieglprātīgs pret attiecībām. Dažkārt Jūs nevarat nosēdēt uz vietas, esat pārāk aktīvs. Esat labs sarunu biedrs, kā arī mākat atstāt labu iespaidu par sevi. Savos stāstos par sevi, Jūs bieži vien daudz ko piedomājiet un uzlabojiet. Jums ir laba iztēle. Piemīt nosliece izmētāt savu enerģiju un kļūt par paviršu. Jūs esat mīļš, maigs un dažkārt pārāk pat jūtīgs. Jūs mēdzat bieži mainīt garastāvokli no vislieliskākā uz vissliktāko. Nekas Jums nevar sabojāt omu, kad esiet iemīlējies. Jūsu vieglā uzticēšanās cilvēkiem, var nepatikt Jūsu vecākiem.

4.
Ja esiet dzimis 4. datumā, tad Jums piemīt organizatora īpašības. Jūs esat nopietns, godīgs un atbildīgs pret darbu. Apdomājiet, pirms darat. Šīs rakstura īpašības dēļ, dažkārt jūtaties nomākts. Šis numurs Jūsu nomāktību ļauj pārdzīvot, jo Jūsu jūtas ir labi noregulētas un kontrolētas. Bieži vienatnē , kad esat nomākts, kļūstat paranoisks. Cilvēki dažkārt Jūs nesaprot, taču Jūs esat tik jauks, ka viņi jūs tādēļ neatgrūž. Jūs vienmēr pārsteidzat citus ar savu uzvedību, kad esat iemīlējies. Kad esat iemīlejies, dzīve Jums nes dažādus pārsteigumus. Esat racionāls, praktisks un darbīgs. Šis numurs saistīts ar lielu nelokāmību savos spriedumos un stīvumu.

5. ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme | Skatijumi: 12566 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.01.2010 | Komentāri (0)