[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2009 » Jūlijs » 17
Karma tulkojumā no sanskrita burtiski nozīmē "izdarītais". 
Karma nosaka cilvēka zemapziņas reakciju uz to, kas ar viņu notiek. Tā, skops cilvēks automātiski atsaka, kad viņam lūdz naudu, pat nedomājot. Zaglis var bez sirdsapziņas pārmetumiem nozagt, bet godīgs cilvēks, atrodot naudu, sāk uzreiz taujāt apkārtējiem, vai kāds to nav pazaudējis. 

Karma rada noteiktu situāciju atkārtošanos. Pateicoties karmai, cilvēks instinktīvi nonāk noteiktās situācijās. Tik piemēram, kauslis katru reizi, vienkārši ejot pa ielu, "obligāti" nonāk kautiņā, tai pat laikā mierīgs cilvēks ejot pa to pašu ielu, nekad pat nepamana kautiņus un konfliktus. Pat ja kauslīgs cilvēks grib dzīvot mierā un nenonākt pastāvīgos kautiņos, viņš tos netīšām pats rada vai tos pievelk. Un viņam nāksies ieguldīt milzīgas pūles, lai no tādas karmas atbrīvotos. Kāpēc tas notiek ? Kauslīgs cilvēks izraisa vibrācijas, kas atbilst viņa karmai, un pievelk citus cilvēkus ar līdzīgām vibrācijām, un tāpat pats pievelkas pie tamlīdzīgām vibrācijām. Lai neradītu kautiņa vibrācijas, viņam ir jāpārveido sevi. 

Karma mainās darbību seku rezultātā. Tā, parastie cilvēki nevar nozagt vai nogalināt. Bet ja cilvēks jau ir veicis vairākus noziegumus, viņš var turpināt to darīt bez sirdsapziņas pārmetumiem, un izpelnās sev atbilstošu karmu. Ja cilvēks pieturās pie "tikumīgas" dzīves, viņš veido sev labu karmu un nākotnē bauda tās augļus. 

Karma var neatgriezeniski sagrozīties un samudžināties. Tā, piemēram, ja valstī, kurā valda asins atriebības paraža, tas var sekmēt dzimtu vai klanu ienaidu un milzīgu upuru skaitu, kas ilgst simtiem gadu. Dažu negatīvu darbību sekas var negatīvi ietekmēt turpmāko saputroto darbību un nesaprotamu situāciju lavīnu, kas r ļoti grūti pārvaramas. 

Karmu var izstrādāt vienas dzīves laikā, vai tā var tikt nodota no vienas pārdzimšanas uz nākamo. Cilvēks, kas dzīves laikā darījis labus darbus, var cerēt uz labu nākamo pārdzimšanu. Ļaundaris - uz sliktu.


Avots: http://www.reikinet.lv/home/menu_128/topic_128/story_497/
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2902 | Pievienoja: Laura | Datums: 17.07.2009 | Komentāri (0)