[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2009 » Maijs » 23

Katrs cilvēks ne tikai piedzimst vienā no 12 klasiskajām horoskopa zīmēm, bet arī kādā no 36 ziedu horoskopa zīmēm.                                                                                                                

Uzzini, kurš zieds ir tavai horoskopa zīmei, uzzini, kas tavu ziedu šajā horoskopā raksturo!

01.janvāris - 10. janvāris - Dzeltenā genciāna.

Noslēpumains ziediņš, simbolizē vasaras siltumu. Aug kalnu pļavās. Šajā laikā dzimušajiem raksturam piemīt zināma iekšējā noslēpumainība; viņi ir neatlaidīgi un mērķtiecīgi. Atsaucīgi un izpalīdzīgi, savus mērķus sasniedz ar strādīgumu un centību. Pieticīgi un kautrīgi, nemīl lielas kompānijas, daudz ērtāk jūtas mājās savā iemīļotajā krēslā pie televizora. Brīnišķīgi ģimenes cilvēki. Šādus cilvēkus priekšniecība, kā likums, ciena un mīl. Viņi nemāk tenkot, izplatīt baumas, toties labprāt aizdod naudu. Lieliski draugi, pieticīgi, līdz ar to labprāt upurējas citu labā. Ieteicams sargāties no auksta laika apstākļiem.

11. janvāris-   20. janvāris - Dadzis.

Neviens nepievērš viņam uzmanību. Tāpēc, viņš patstāvīgi „izsauc uz sevi uguni”. Reizēm izdomā sev nodarbošanos, kas nav pa spēkam, bet apdomājoties izrādās, tas viss ir lieki. Tāda uzvedība dezorientē apkārtējos, un tāpēc viņi ne vienmēr spēj saskatīt Dadža galveno īpašību- labsirdību. Viņš ir lielisks draugs un ģimenes cilvēks. Centīgs strādnieks. Cilvēki, kas dzimuši šī zieda zīmē, parasti ir nemierīgi, neorganizēti, pļāpīgi. Ar viņiem nav viegli, bet tikai viņu īstie draugi zina Dadža pašuzupurēšanās cenu, kad viņš gatavs aizstāvēties no ikviena, kas uzbrūk viņam tik svētajai draudzībai. Iespējams zem agresīvās maskas viņš cenšas slēpt citu savu pozitīvo īpašību - viegli ievainojamo sirdi un nesavtīgumu. Dadzis ir svēti uzticīgs ģimenei, viņam tas ir patvērums, kur atpūsties dvēselei. Liela darba centība var novest pie pāragras hipertonijas.

21. janvāris - 31. janvāris - Salmene.

Pieticīga, bet tomēr uzmanīgi seko līdzi modei. Viņas elegance bieži ir skaudības iemesls. Bet viņai ir pietiekami daudz enerģijas, lai pārvarētu visas grūtības un spīdoši uzvarētu nelabvēļus. Cilvēki, kas dzimuši Salmenes zīmē, parasti atšķiras ar veselīgu dzīvesveidu, nemīl pārmērības, seko līdzi savai v ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 5137 | Pievienoja: Laura | Datums: 23.05.2009 | Komentāri (2)