Vai pie jums mājās dzīvo mājas gariņš? Pie manīm jā. Man bieži pazūd lietas vai tiek parvietotas un saldumi, manas mājas gariņam laikam garšo saldumi, īpaši šokolāde. Un ir bijuši daudz citi interesanti gadijumi un jums?
Ja, pie mums arī dzīvo mājas gariņš. Un viņš ir kopā ar mums parcēlies jau uz 3 dzīvesvietu. Mājas gariņam patīk spelēties ar mājdzīvniekiem, pārvietot mantas un vēl viņš ir kārumnieks-viņam garšo saldumi. Visvairāk viņš par sevi atgadināja mūsu pirma dzīvesvieta,kur mēs ar viņu iepazināmies. Un kur es viņu arī ieraudzīju....
Ieliku rakstu par mājas gariņu - http://pardabisks.ucoz.lv/news/2009-08-28-20 I like the way you feel today, Knowing that this world will fade. Living one day without hate, Like there’s nothing to regret.
Man ir mājas gariņš kurš liek man nepildīt mājasdarbus :)
Vārdā - slinkums?
Ja vel spamosi, dabūsi aizrādījumu, a vēlāk nobanošu I like the way you feel today, Knowing that this world will fade. Living one day without hate, Like there’s nothing to regret.
Neteiktu, ka īsti ticu mājas gariņam, bet lietas šad tad pazūd...
Labi ja vnk pazūd - man vienreiz notika šadi - uzrakstīju sms, telefonu noliku uz galda, pēc minutes kaut kas nopikstējas, bet telefona uz galda vairs nebija, tas bija otrā istabā uz grīdas... I like the way you feel today, Knowing that this world will fade. Living one day without hate, Like there’s nothing to regret.
Labi ja vnk pazūd - man vienreiz notika šadi - uzrakstīju sms, telefonu noliku uz galda, pēc minutes kaut kas nopikstējas, bet telefona uz galda vairs nebija, tas bija otrā istabā uz grīdas...