[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Augusts » 30 » Kopējais horoskops uz septembri 2014
00.31
Kopējais horoskops uz septembri 2014

Septembrī, kopumā, nav gaidāmi lieli pārsteigumi, sarežģītas situācijas un milzīgas pārmaiņas, daudziem šis mēnesis būs kā atelpa, kura jau sen bija vajadzīga un gaidīta.

Lielākoties zodiaka zīmēm, kam jau ir otra pusīte, ies kā gāja iepriekš. Bet tos, kas meklēs piedzīvojumus aiz savas otras pusītes muguras, būs jābūt īpaši piesardzīgam un jārēķinās ar visām negatīvajam sekām.

Vientuļajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem būs īstais laiks, lai uzsāktu aktīvu otras pusītes meklēšanu, it īpaši mēneša sākuma, jo tad zvaigznes būs ļoti aktīvas un, iespējams, daudziem paveiksies atrast savu izredzēto. Zvaigznes palīdzes tiem, kas gribēs septembri atvērt savu sirdi citiem, nebaidāties iemīlēties, viss septembris ir kā paredzēts jūsu sirds piedzīvojumiem. Septembrī uzsāktās attiecības būs lielākoties stipras un ilgas. Atceraties, viss ir jūsu rokās.

Jums nāksies veltīt daudz spēka un uzmanības savai ģimenei, it īpaši šajā laikā, jūsu tuvajiem būs vajadzīgas jūsu rūpes un saprašanas. Nekāda veida neatdalāties no viņiem un neatlieciet problēmu risināšanu uz pēc tam, jo palīdzēt ar labu vārdu un padomu ir daudz svarīgāk nekā jūs uzskatāt.

Septembrī būs svarīgi nebaidīties no izmaiņām, jo no katras sliktas situācijas var izveidot labu. Aizmirstiet un atlaidiet visu slikto, ko jūs turat sirdī, piedodiet visus pārdarījumus, veltiet laiku sev un citiem. Šādi jūs drīz vien pamanīsiet, ka jūsu dzīve kļūs gaišāka un jau septembra vidū visi konflikti, kā vētras norimsies.

Jūsu dzīvē ienāks jauni cilvēki, kuri, iespējams, jūs pārsteigs ar savu interesanto raksturu. Daudzas zodiaku zīmes septembrī atradīs sev labus darba partnerus vai iegūs labus kolēģus, daži zīmju pārstāvji varbūt pat satiks savu dvēseles radinieku vai īstenu draugu. Galvenais negaidīt no jauniem cilvēkiem pārāk daudz vai pārāk maz, viņi paši paradīs sevi, neaizmirstiet, ka arī pirmais iespaids var būt kļūdains.

Septembrī nav ieteicam riskēt, it īpaši ja tas ir saistīts ar naudu vai darbu. Uzņemoties jaunus darbus un projektus, nāksies visu labi apdomāt un izplānot, kā arī pievērsiet uzmanību sīkumiem.

Jums būs daudz iespēju sevi realizēt darba plānā, ka arī parādīt no profesionālas puses. Koncentrējoties uz to ko jūs darāt un gribat, jūs spēsiet tālu tikt. Jūsu darbu un centību patiešām novērtēs. Galvenais nesapņot un neaizmirsties, jo nesperot soli nekas nenotiks. Atrodiet sev motivāciju un spēku doties tālāk, iespējams tas būs kāds jauns hobijs vai brīvā laika pavadīšanas veids. Atcerieties, bez kārtīgas atpūtas – nav kārtīga darba un attiecīgi karjeras.

Dzīvojiet tikai šodienai, neskrieniet laikam pa priekšu, viss kam jāatnāk - atnāks, jānotiek – notiksies. Izbaudiet mirkli, izbaudiet pašu dzīvi.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 1937 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: darbs, 2014, mīlestība, septembra horoskops 2014, horoskops, karjera, ģimene, zodiaka zīmes, kopējais horoskops uz septembri 201

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: