[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Horoskopi 2014. gadam
1 2 »

Pēdējais 2014. gada rudens mēnesis būs diez gan smags visām zodiaka zīmēm. Daudzi sastapsies ar grūtībām, kuras piespiedīs apturēt vai pat pamest iesāktos, plānus, ieceres, ceļus. Prioritātēm būs liela vērtība, cilvēki, kas nevarēs izlemt kas viņiem ir svarīgs un vajadzīgs dzīvē sāks sevi grauzt no iekšpuses, radot vel lielākas problēmas. Novembrī būs svarīgi saņemties, turēt sevi rokās un izvērtēt, kas ir svarīgs, kas nē un netērēt laiku visādiem sīkumiem.

Darbā un finansiālajā plāna, arī būs nepieciešama kārtība, jebkuras neskaidrības centīsies izmantot jūsu kolēģi, konkurenti savā labā. Novembrī visām zodiaka zīmēm ir ieteicams atturēties no riskantiem darījumiem, plāniem, investīcijām, darbiem, jo lielākoties to gaidīs neveiksme. Tas arī būs laiks kad dažas zodiaka zīmes spēs sevi parādīt no labākas puses par to saņemot ne tikai uzslavas, bet iespējams, arī paaugstinājumu, prēmiju.

Novembrī ir ieteicams neveikt nekādus remontdarbus mājās, bet gan atlikt tos uz vēlāku laiku. Kā arī sadzīves tehnikas iegāde nav ieteicama. Jo domu maiņa novembrī būs ļoti strauja daudziem zodiaka zīmju pārstāvjiem, kas var novest līdz aplamiem, neizdevīgiem lēmumiem.

Daudzas zodiaka zīmes novembrī sastapsies ar nekustamo īpašumu jautājumiem, tie var būt jauna dzīvokļa, mājas meklēšana, iegāde, esošā mājokļa pārdošana. Daudziem būs jāuzmanās no krāpniekiem vai citiem cilvēkiem, kas mēģinās viņus manipulēt.

Mīlestības ziņā 2014.gada novembris daudzām zodiaka zīmēm būs smags. Attiecībās daudzos pāros, kā arī ģimenēs būs saspringtas, veidosies konflikti un strīdi šķietami no tukša gaisa, lai gan to pamatā būs nesaprašanās un laika trūkums. Jums pašiem būs jākontrolē savas emocijas, lai tās nedara pāri jums un citiem. Svarīgi būs turēties un nepieņemt visu kā pasaules vai attiecību galu, jo ar decembra sākumu atkal iestāsies miers un saticība. Novembris būs tas laiks, kas tieši pārbaudīs un nostiprinās jūsu attiecības.

Novembris arī nostiprinās daudzas draudzības, kuras ir patiesas un nav bāzētas uz materiāla pamata. Daudzas zodiaka zīmes parādīs sevi no labākas puses, ka arī novērtēs un ieraudzīs kādi cilvēki patiesībā viņiem ir blakus.

Vientuļajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem var paveikties novembra otrā pusē sastapt kādu īpašu personu, svarīgi būs būt viņiem pašiem un attaisīt savu sirdi visam jaunam, nebaidīties dalīties it visā ar apkārtējiem.

Novembris kopumā būs smags mēnesis, kurā būs jāatrod savs ceļš cauri un jāuzticas tikai saviem spēkiem, jo viss apkārt centīsies ieviest vel li ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 2092 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.10.2014 | Komentāri (0)

2014. gada oktobris būs labvēlīgs lielākai daļai zodiaka zīmju pārstāvjiem. Visas problēmas, ar kurām jūs nespējāt tikt galā, oktobrī tiks izrisinātas un lielākajā daļā ar citu cilvēku palīdzību, iespējams, pat bez jūsu iejaukšanās. Oktobris būs tas mēnesis, kad viss jūsu dzīvē nostāsies pa plauktiņiem, jūs atradīsiet atbildes uz jautājumiem, iespējams, pat savu ceļu un vietu zem saules.

Visi zodiaku zīmju pārstāvjus gaida patīkamas izmaiņas dzīve, jo oktobrī pieliekot pat nelielas pūles, ikkatram izdosies izmainīt ko savā dzīve. Daudziem radīsies tāda sajūta, ka lietas notiek pašas no sevis, gan darba sfērā, gan personiskajā dzīvē.

Oktobris ir labvēlīgs visa veida ceļošanai, atpūtai, jo it īpaši, kāda interesantā, tāla vietā jūsu dzīve var ienākt kāds ļoti īpašs cilvēks. Varbūt jums paveiksies satikt patiesu draugu vai dvēseles radinieku, bet kādam pat otro pusīti. Esi atvērti visa veida iespējam, dzīve nav sakritību, cilvēki, kas ienāks jūsu dzīve oktobrī nesīs lielākoties labumu.

Darbs un pūles nesīs augļus, projekti ies daudz vieglāk uz priekšu, daudzi sajutīs sevī spēku pieplūdumu un vērsis to sev labumā. Ar darba kolēģiem veidosies labas attiecības, ja jūs paši kļūsiet saprotošāki un nemeklēsiet visur ieganstu, daudzi kolēģi jums paši ies pretī. Neatlaidība nesīs augļus, bet daudzi mainīs savu skatījumu uz darbu oktobrī, meklēs tajā ko vairāk nekā naudu. Tie, kas spēs rast prieku savā darbā, sasniegs vel neredzētus augstumus. Tiem, kam līdz oktobrim nav veicies darba meklējumos, būs vairākas iespējas atrast pienācīgu darba vietu.

Īpaši lielus panākamus oktobrī gaida radošās sfēras pārstāvjus – rakstniekus, māksliniekus, aktierus u.c., viņi atradīs jaunu iedvesmu veikt grandiozus projektus, meistardarbus.

Oktobris būs īpaši labvēlīgs tiem, kuri ir nolēmuši stāties laulība vai atzīties savās jūtās. Oktobris būs īstais periods lai izveidotu ģimeni un iekurt uguni pavardā. Ja jūsu ģimenes dzīve valda nemiers, problēmas un konflikti, tad oktobrī jums izdosies tās izrisināt un atrast mieru un saticību jūsu mājā. Esiet tam paši noskaņoti, atlaidiet slikto, ļaujiet jūsu sirdij runāt. Daudzās ģimenēs uzlabosies arī bērnu uzvedība, viņi priecēs ar labām atzīmēm.

Daudziem būs nepārvarama vēlme pavadīt ik sekundi ar savu mīļotu vai ģimeni, bērniem, dariet, atlieciet sīkumus uz pēc tam. Dodaties ceļojumos, ekskursijās vai vienkārši uz kādu muzeju vai kino. Veltiet maksimāli uzmanības jūsu dārgākajiem, tuvākajiem cilvēkiem, jums un viņiem tas ir vajadzīgs.

Oktobrī būtu ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 1763 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.10.2014 | Komentāri (0)

Septembrī, kopumā, nav gaidāmi lieli pārsteigumi, sarežģītas situācijas un milzīgas pārmaiņas, daudziem šis mēnesis būs kā atelpa, kura jau sen bija vajadzīga un gaidīta.

Lielākoties zodiaka zīmēm, kam jau ir otra pusīte, ies kā gāja iepriekš. Bet tos, kas meklēs piedzīvojumus aiz savas otras pusītes muguras, būs jābūt īpaši piesardzīgam un jārēķinās ar visām negatīvajam sekām.

Vientuļajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem būs īstais laiks, lai uzsāktu aktīvu otras pusītes meklēšanu, it īpaši mēneša sākuma, jo tad zvaigznes būs ļoti aktīvas un, iespējams, daudziem paveiksies atrast savu izredzēto. Zvaigznes palīdzes tiem, kas gribēs septembri atvērt savu sirdi citiem, nebaidāties iemīlēties, viss septembris ir kā paredzēts jūsu sirds piedzīvojumiem. Septembrī uzsāktās attiecības būs lielākoties stipras un ilgas. Atceraties, viss ir jūsu rokās.

Jums nāksies veltīt daudz spēka un uzmanības savai ģimenei, it īpaši šajā laikā, jūsu tuvajiem būs vajadzīgas jūsu rūpes un saprašanas. Nekāda veida neatdalāties no viņiem un neatlieciet problēmu risināšanu uz pēc tam, jo palīdzēt ar labu vārdu un padomu ir daudz svarīgāk nekā jūs uzskatāt.

Septembrī būs svarīgi nebaidīties no izmaiņām, jo no katras sliktas situācijas var izveidot labu. Aizmirstiet un atlaidiet visu slikto, ko jūs turat sirdī, piedodiet visus pārdarījumus, veltiet laiku sev un citiem. Šādi jūs drīz vien pamanīsiet, ka jūsu dzīve kļūs gaišāka un jau septembra vidū visi konflikti, kā vētras norimsies.

Jūsu dzīvē ienāks jauni cilvēki, kuri, iespējams, jūs pārsteigs ar savu interesanto raksturu. Daudzas zodiaku zīmes septembrī atradīs sev labus darba partnerus vai iegūs labus kolēģus, daži zīmju pārstāvji varbūt pat satiks savu dvēseles radinieku vai īstenu draugu. Galvenais negaidīt no jauniem cilvēkiem pārāk daudz vai pārāk maz, viņi paši paradīs sevi, neaizmirstiet, ka arī pirmais iespaids var būt kļūdains.

Septembrī nav ieteicam riskēt, it īpaši ja tas ir saistīts ar naudu vai darbu. Uzņemoties jaunus darbus un projektus, nāksies visu labi apdomāt un izplānot, kā arī pievērsiet uzmanību sīkumiem.

Jums būs daudz iespēju sevi realizēt darba plānā, ka arī parādīt no profesionālas puses. Koncentrējoties uz to ko jūs darāt un gribat, jūs spēsiet tālu tikt. Jūsu darbu un centību patiešām novērtēs. Galvenais nesapņot un neaizmirsties, jo nesperot soli nekas nenotiks. Atrodiet sev motivāciju un spēku doties tālāk, iespējams tas būs kāds jauns hobijs vai brīvā laika pavadīšanas veids. Atcerieties, bez kārtīgas atpūtas – na ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 1942 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.08.2014 | Komentāri (0)

2014. gada horoskops zivīm sola mazliet nemierīgu, bet interesantu laiku viņu dzīvē. Šis nemiers būs vairāk iekšējs un arēji nebūs redzams, jo zirga gadā mainīsies zivju vērtības, morāles un skatījums uz dzīvi. Daudzas zivis, par kurām valda materiālas vērtības sapratīs, ka nauda nedara viņus pilnīgi laimīgus un meklēs kaut ko vairāk dzīvē.

2014. gadā zivīm darba un karjeras jomā sola nelielas izmaiņas. Pirmā gada pusē viss tecēs mierīgi uz priekšu, vienīgais, kas traucēs zivis būs veci parādi, kredīti, darbi, kurus vajadzēs cik vien ātri iespējams nokārtot un nekādā ziņā ignorēt. Kā arī daudzas zivis sāks traucēt viņu kolēģi neļaujot mierīgi veikt savus darbus. Zirga gada otrajā pusē daudzas zivis, kuras nebūs apmierinātas ar savu darbu, nomainīs savu darba vietu. Bet tikmēr būs arī zivis, kuras sāks apgūt jaunu profesiju, kura būs tuvāk pie sirds. Visas zivis, kuras meklēs jaunu darbu 2014. gada otrā pusē, to noteikti atradīs. Naudas ziņā zivīm viss būs kārtībā.

2014. gads zivīm attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti skaists un aizraujošs. Daudzām zivīm gribēsies iedvest jaunu elpu savās attiecībās un tas viņām patiešām izdosies tieši pavasarī – ar ziediem, komplimentiem, izbraucieniem, pasākumu apmeklējumiem. Galvenais zivīm ir jāsaprot, ko viņas vēlās no savām attiecībām – kaislību, piedzīvojumus, sapratni vai stabilitāti? Lai gan zivīm zirga gads būs mierīgs, daudzām zivīm ar jaunām attiecībām būs daudz pārbaudījumu viņu ceļā – šaubas, aizdomas, nedaudz greizsirdības.

Vientuļajām zivīm būs vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti – ziemas beigas, pavasara sākums. Ja zivis meklēs romānus darbā, tie bieži vien beigsies ātri un ar liekām problēmām.

2014. gads veselības ziņā zivīm būs diez gan nepatīkams pirmajā pusē, kad, iespējams, daudzu zivju alerģijas un hroniskās slimības saasināsies.

Kopumā, zivīm 2014. zirga gads būs diez gan interesants un veiksmīgs. Zivis zirga gadā vairāk klausīs un sekos savai sirdij, nevis prātam, no vienas puses tas nebūs nekas slikts, bet no otras būs jāuzmanās ar lēmumu pieņemšanu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 6209 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.12.2013 | Komentāri (0)

2014. gada horoskops ūdensvīram sola turpināt savu iesākto ceļu uz savu laimi. Pats zirga gads būs mierīgs, ūdensvīrs plūks pagaišā gada augļus. Galvenais iesākt gadu ar vienmērīgu tempu un domu – viss, kas notiek, notiek tikai uz labu. Visas problēmas ūdensvīriem zirga gadā ies garām. 2014. gādā daudzi jauni cilvēki un draugi ienāks ūdensvīru dzīvē, bet ne visi būs viņu uzticības vērti.

2014. gadā ūdensvīram darba un karjeras jomā sola lēnu augšupeju. Pirmā gada pusē darbā lielas izmaiņas nav gaidāmas. Ūdensvīram būs vienkārši jāturpina iesāktais un nav jāpievērš liela uzmanība tam ar ko nodarbosies viņa kolēģi. Jo bieži vien palīdzot citiem ūdensvīrs iekulsies liekās problēmās. Otrā gada puse ūdensvīram būs veiksmīgāka. Daudzus ūdensvīrus gaidīs karjeras kāpums, tikmēr citiem būs daudz izdevīgu darba piedāvājumu, plānu. Galvenais ūdensvīram nesakraut uzreiz pa daudz darba sev virsū. Daudziem ūdensvīriem naudas ziņā problēmas nav gaidāmas, bet galvenais šo naudu ieguldīt patiesi vajadzīgās, vērtīgās lietās.

2014. gads ūdensvīram attiecību un mīlestības ziņā būs atkarīgs tik no paša ūdensvīra. Daudziem ūdensvīriem būs jāpievērš vairāk uzmanības savām attiecībām un ģimenei, nevis darbam. Daudzās ģimenēs tieši dēļ ūdensvīru aizņemtības un mazliet darbaholisma veidosies konflikti un strīdi, tāpēc ūdensvīriem stāsies priekša jautājums - kas viņiem ir svarīgāks, ģimene vai darbs? Tiklīdz tiks pieņemts lēmums, manīt neko vairs nevarēs. Kā arī daudziem ūdensvīriem vajadzēs palīdzēt saviem radiniekiem gan finansiāli, gan ar padomu. Otra puse būs daudz interesantāka un aizraujošāka, ūdensvīrs un viņa otra puse pavadīs vairāk laika kopā – meklēs jaunas aizraušanās, hobijus.

Vientuļajiem ūdensvīriem otrā gada pusē, rudenī, gaidām tikšanās, kas novedīs pie kaislīga romāna un iespējams pat pie altāra.

2014. gads veselības ziņā ūdensvīram nesola lielas problēmas, bet gada sākumā var mocīt visāda veida saaukstēšanas, vīrusi.

Kopumā, ūdensvīram veiksmīgs un mierīgs gads, galvenais neieslīkt darba rutīna un atcerēties par cilvēkiem, kuri ir viņam blakus. Zirga gads pats par sevi ir ļoti veiksmīgs gan daļai ūdens, gan daļai gaisa zīmes pārstāvjiem.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 6032 | Pievienoja: Laura | Datums: 03.12.2013 | Komentāri (2)

2014. gada horoskops mežāzim sola iziet cauri visām vētrām un tik pie kārotā miera un stabilitātes. Pirmā zirga gada puse prasīs no mežāža daudz spēka un pacietības, lai ar visu tiktu galā. Neskatoties, ka mežāzim būs jātiek ar visām savām problēmām, būs cilvēki, kuri centīsies viņam uzgrūst savas problēmas virsū. Bet no citas puses atradīsies arī jauni cilvēki, kuri palīdzēs mežāzim grūtībās.

2014. gadā mežāzim darba un karjeras jomā būs nemierīgs. Mežāzim būs sajūta, ka viņš ir nokļuvis notikumu virpulī, no kura nav iespējams izkļūt ārā. Pirmā gada pusē valdīs haoss gan darbā, gan attiecībā ar kolēģiem, priekšniecību. Daudzas no lietām vienkārši ies šķērsām un mezāža draugu loks stipri samazināsies dēļ tā. Lai tam visam izietu cauri mēžazim būs jārīkojas pēc principa septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez. Otrā gada puse būs mierīgāka, daudzi mežāži nomainīs savu stresa pilno darba pret citu, bet citi, kuri izstūrēs haosu, ņems laiku atvaļinājumam vai atpūtai. Otrā gada puse būs veiksmīga tiem mežāžiem, kuri meklēs darbu ārzemēs. Mežāžiem naudas ziņā jābūt uzmanīgām un nav jātērē liekām, nevajadzīgām lietām, iespējams tuviniekiem būs nepieciešama finansiāla palīdzība.

2014. gads mežāzim attiecību un mīlestības ziņā būs pārsteigumu pilns. Pirmā gada pusē tikpat liela vētra gaidīs daudzus mežāžus savās attiecībās un ģimenē. Bet problēmas un konfliktus radīs ne pats mežāzis ar savu otru pusi, bet gan apkārtējie cilvēki – radinieki, paziņas, draugi. Visas šīs problēmas būs risināmas, galvenais nemeklēt vainīgo viens otrā. Otra gada puse būs daudz gaišāka, vienīgais, kas traucēs daudzu mežāžu ģimenes dzīvi, būs viņu pašu vecāki, kuri centīsies uzlabot savu bērnu dzīvi.

Vientuļajiem mežāzim būs īpaši veiksmīgs laiks, lai satiktu jaunus cilvēkus un iespējams savu otru pusīti, vasaras beigas, rudens sākums. Mežāzim galvenais būs visu nesasteigt un ļaut attiecībām mierīgi attīstīties uz priekšu.

2014. gads veselības ziņā mežāzim nekas nedraud. Galvenais vairāk pavadīt vairāk laika ārā, svaigā gaisā, pastaigājoties vai sportojot.

Kopumā, mežāzim būs smags gads, it īpaši tā sākums. Tiekot ar to visu galā, pats mežāzis izmanīsies un vairs nekad neskatīsies uz dzīvi un lietām ar tām pašām acīm.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5829 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.12.2013 | Komentāri (2)

2014. gada horoskops strēlniekam sola visu vai neko. Zirga gadā strēlnieku gaida daudz izaicinājumu, negaidītu notikumu, riskantu piedāvājumu, darījumu. 2014. gads būs ļoti neparasts, tas izsitīs daudzus strēlniekus no viņu ikdienas un ierindas. Galvenais strēlniekam būs nepadoties panikai un stāties tam visam pretī, jo tas būs tā vērts. Kā arī strēlnieks nedrīkstēs aizmirst, ka viņu atbalsta gan ģimene, gan viņu tuvinieki, draugi un strēlnieks varēs uz viņiem paļauties pašos grūtākos momentos.

2014. gadā strēlniekam darba un karjeras jomā sola daudz neparedzamu notikumu. Pirmajā gada pusē strēlnieki jutīs, ka viņi ir ļoti atkarīgi no saviem darba partneriem, kolēģiem, kuru rīcības būs neprognozējamas un nepārdomātas. Dēļ šīm rīcībām apstāsies visi projekti un plāni, visa veida palīdzība, kuru sniegs un saņems strēlnieks nepalīdzēs tikt ārā no strupceļā. Jauni un riskanti, bet ienesīgi darba piedāvājumi un projekti gaidāmi strēlniekam otrā gada pusē, pats galvenais būs izkustēties no iesēdētās vietas un pieņemt tos. Zvaigznes sola veiksmi 2014. gadā visos strēlnieka darbos, kā arī būs cilvēki, paziņas gatavi palīdzēt strēlniekam. Naudas ziņā pirmā gada puse būs diez gan sarežģīta, peļņa būs nestabila, bet otra gada pusē naudas būs gana visam.

2014. gads strēlniekam attiecību un mīlestības ziņā daudz pārbaudījumu. It īpaši tas skars strēlniekus, kuru attiecības ir tikai sākušās un strēlnieks nav pārliecināts par savām jūtām, iespējams, strēlnieka sirdī būs vel kāds cilvēks un strēlniekam nāksies izvēlēties vieno vai otru. Strēlniekiem, kuriem ir ģimenes būs daudz problēmu ar bērniem un viņu uzvedību, kura bieži izraisīs materiālus zaudējumus. Lai gan ar otrā gada pusē strēlniekam mājās ienāks miers un labvēlība.

Vientuļajiem strēlniekiem savas otras pusītes meklējumos būs veiksmīga vasara, strēlniekiem būs jāmeklē kāds ar kuru viņi patiešām jutīs saikni, kuru viņi nekad nevēlēsies pārraut.

2014. gads veselības ziņā strēlniekam būs diez gan smags. Uztraukumi un stress slikti ietekmēs strēlnieku pašsajūtu, radīsies problēmas ar nervu sistēmu, bezmiegs, galvas sāpēs.

Kopumā, strēlniekam būs jātiek galā ar zirga gadu kā izaicinājumu, kura beigās viņu gaidīs balva, bet ja strēlnieks padosies, tad viņu pa zirga gads nesīs kā vienmuļa straume pa viņa vienmuļo dzīvi.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5668 | Pievienoja: Laura | Datums: 26.11.2013 | Komentāri (2)

2014. gada horoskops sola skorpionam daudz jaunas iespējas, ja tik skorpions atbrīvosies no savu nepabeigto darbu astes. Skorpionam būs jāsaplāno nākošais darbs un jāpabeidz viss iesāktais, jāatdod parādi, savādāk visas viņa pūles būs bezjēdzīgas. Skorpions zirga gadā būs pats savas laimes kalējs, bet arī veiksme stāvēs skorpionam blakus. Īpaši veiksmīgs zirga gads būs skorpionam, kuri vēlās attīstīt savus talantus un prasmes. 

2014. gadā skorpionam darba un karjeras jomā iesāksies jauns cikls. Daudzi skorpioni atskatīsies uz darbiem, ko viņi ir veikuši un apdomās cik liela perspektīva viņus būs turpināt. Zirga gads būs tas laiks, kad būs jāpamet viss, kas ir bezcerīgs un neizdevies. Daudziem skorpioniem sagādās problēmas viņu darba kolēģi ar savām baumām un aprunāšanu, iespējams šo iemeslu dēļ skorpioni pametīs vai pazaudēs savu darbu. Otrā gada pusē skorpionu gaida jauni darbi un plāni, kuri būs daudz ienesīgāki un radošāki. Finansiālā situācija krietni uzlabosies gada otrā pusē, saistībā ar izdevīgajiem darba piedāvājumiem.

2014. gads skorpionam attiecību un mīlestības ziņā būs mierīgs. Visas problēmas, kas gadīsies skorpionu attiecību, ģimenes ceļā, viņi mierīgi, kopīgi izrisinās. Lai gan daudzi skorpioni, kuri ienāks zirga gadā ar jaunām attiecībām, gaidīs gan strīdi, gan konflikti, bet tas vai nu nostiprinās jaunās attiecības vai nu satricinās. Daudzus skorpionus gada otrā pusē sagaidīs problēmas ar radiniekiem, kuri centīsies līst skorpionu attiecībās vai biznesā, skorpionam būs jāpierāda, ka viņiem tur nav vietas.

Vientuļajiem skorpioniem būs daudz piekritēju, kuri ātri uzradīsies un tik pat ātri pazudīs, tāpēc skorpionam būs jābūt uzmanīgam ar savas simpātijas un uzmanības izdaiļāšanu, visiem tās nepietiks. Vislielākā iespēja skorpionam atrast savu īsto pusīti būs ziema, skorpions ātri vien sapratīs, ka ar šo cilvēku viņš vēlās būt kopā un tās nav tikai mirkļa iespaids.

2014. gads veselības ziņā skorpionam būs labs, nekādas slimības viņu netraucēs. Vienīgi skorpioniem, kuri vada mašīnu vai nodarbojās ar ekstremālajiem sporta veidiem, vajadzēs būt daudz piesardzīgākiem un uzmanīgākiem.

Kopumā, skorpionam būs mazliet jāpacīnās par savu laimi zilā zirga gadā, bet ar laiku viņi sapratīs, ka viss nav tik slikti vai grūti cik viņiem likās sākumā, galvenais ir tik kustēties uz priekšu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5926 | Pievienoja: Laura | Datums: 26.11.2013 | Komentāri (1)

2014. gada horoskops svariem sola, ka ir pienācis laiks izstenot savas idejas un plānus. Svaru galva ir pilna ar idejām, bet viņiem ir jāsaprot, ka šīs idejas prasīs daudz spēka un līdzekļu, kā arī nevis vienmēr izdodas. Bet viss, kas svariem izdosies nesīs viņiem lepnumu, atzinību un peļņu. Svariem nenāks viss viegli, galvenais būs neļaut skaudībai valdīt par sevi. Daudzi svari zirga gadā atklās sevi jaunus talantus un prasmes.

2014. gadā svariem darba un karjeras jomā sola daudz konkurences, svariem nāksies parādīt sevi no labākās puses un pierādīt, ka viņu darbi nesīs augļus. Pirmā gada pusē svarus gaidīs daudz konfliktu, domstarpību ar darba kolēģiem, kā arī priekšniecība radīs liekas problēmas. Bet ar visu būs iespējams tikt galā. Otrā gada puses nesīs darba augļus, kā arī izmaiņas darba kolektīvā, jaunus draugus un viss, kas notiks ar svariem, notiks uz labu. Naudas ziņā problēmas zirga gadā svariem nav gaidāmas.

2014. gads svariem attiecību un mīlestības ziņā var būt gan mierīgs, gan sarežģīts. Vieniem svariem, kuriem būs jācīnās ar problēmām darbā, būs viss mierīgi un viņu attiecībās ienāks vairāk romantikas un piedzīvojumu. Bet tos svarus, kurus problēmas darbā apies, gaida cīņa attiecību laukā. Pārus, kuros attiecības nav stabilas un draudzīgas, var sagaidīt šķiršanās. Kompromiss būs iespējams, bet tikai otrā gada pusē. 2014. gads būs veiksmīgs daudziem svariem, kuri vēlēsies iestāties laulība.

Vientuļajiem svariem vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs ziemas beigas, pavasara sākums. Svari atrodot savu īsto cilvēku, ļoti ātri pieķersies pie viņa un nevēlēsies atlaist. Šī saikne liksies neizskaidrojama, vairāk enerģiska, nekā materiāla.

2014. gads veselības ziņā svariem būs atkarīgs tik no viņiem pašiem. Svariem būs jābūt uzmanīgiem nodarbojoties ar sportu, īpaši, ar ekstremālajiem sporta veidiem. Svariem arī būtu ieteicams padomāt par veselīgāku dzīves veidu.

Kopumā, svarus 2014. gadā gaidīs cīņa vienā vai otrā frontē, kamēr otrā būs miers un mazāk vai vairāk stabilitāte. Viss būs tikai un tik svaru rokās.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5368 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2013 | Komentāri (0)

2014. gada horoskops jaunavai sola ļoti smagu posmu, fāzi dzīvē. Jaunavai būs stingri jāturas pie sava un jāiet tikai uz priekšu, nepieļaujot pat domu par soli atpakaļ. Zirga gads jaunavām būs kā sacīkstes vai stafete un uzvarēs tikai izsturīgākie un veiklākie zīmes pārstāvji. Par barjerām jaunavām kļūs daudzas problēmas, kuras radīs apkārtējie cilvēki. Jaunavām nekādā gadījumā nedrīkstēs atstāt problēmas uz vēlāku, jo tik līdz tiks sperts solis uz priekšu mainīt neko nevarēs. Lai cik būtu smags nākamais gads jaunavām būs arī uz ko paļauties - savu ģimeni.

2014. gadā jaunavai darba un karjeras jomā sola cīņu par savu vietu zem saules. Pirmajā zirga gada pusē jaunavu sagaida problēmas ar kādu augstākstāvošu personu, šīs problēmas grozīsies ap naudu. Jaunava pavadīs ilgu laiku šajā cīņa, bet zvaigznes nesola visiem uzvaru tajā. Kā arī daudzi darba kolēģi steigs pievilt jaunavu. Otra gada puse būs mazliet mierīgāka, iespējams, tāpēc, ka jaunava paņems pauzi, meklēs jaunu darbu vai iesāks jaunas studijas. Tieši tajā laikā jaunavai palīdzēs, kāds no labām paziņām vai kontaktiem uzlabot situāciju. Jaunavai būs galvenais nepadoties. Nauda jaunavām zirga gadā arī tecēs kā ūdens caur pirkstiem.

2014. gads jaunavai attiecību un mīlestības ziņā būs arī sarežģīts un grūtību pilns. Visas problēmas, kuras jaunavas un viņu otrās pusītes slēpa nāks gaismā. Daudzas jaunavas ieraudzīs, ka viņu attiecības pastāv tikai uz materiālās, pieradumu, melu, izmantošanas bāzes un nespēs tās turpināt. Krāpšana arī nāks gaismā. To jaunavu ģimenes un attiecības, kuras ir bāzētas uz patiesām jūtām, kļūs vel stiprākas, vienīgais ar ko nāksies saskarties zirga gadā būs konflikti ar bērniem, kuri ieilgs. Tiem, kuri tiks cauri, otrā gada pusē iestāsies miers un harmonija.

Vientuļajām jaunavām būs dota iespēja satikt, atrast savu otru pusīti vasaras beigās, rudens sākumā, diez gan liela iespēja, ka tās būs aktīvas atpūtas laikā vai kāda vietā pie dabas. Jaunavu otra pusīte gaida aiz vīņu komforta zonas.

2014. gads veselības ziņā jaunavām būs vidēji labs. Jaunavām būs jāuzmanās no stresa un bezmiega, kas viņus var izsist no ierindas un samazināt imunitāti.

Kopumā, jaunavām priekšā stāv ļoti smags gads, kad par daudz ko viņu dzīvē būs jācīnās, gan darbā, gan mājās. Bet savā veidā zirga gads būs arī gads, kad jaunavām būs jāsakārto un jāizšķiro sava dzīve. Vienīgais, ko var novēlēt – veiksmi un tikt ar to visu galā.

P.S. Jaunavām ir vissmagākais 2014. gada horoskops, bet uztveriet to vairāk, kā brīdinājumu, nevis likteņa pavērsienu. Jo ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 6882 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2013 | Komentāri (9)

1-10 11-17