[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme





Austrumu horoskopā ir tā saucamais aizbildnis, kurš var pastiprināt vai vājināt dzimšanas datuma ietekmi. Tas ir saistīts ar dzimšanas brīdi.

 Turpmāk aplūkoti divpadsmit simboli un to ietekme uz mīlestību.

 Ja jūsu dzimšanas brīdis ir:

 Žurkas stundā - no pulksten 23:00 līdz 1:00. Jums var attīstīties jutekliskums, kuru diezin vai kāds spēs noģist. Jūs mīlēsiet no visas sirds. Ja esat sieviete, ļoti agri sāksiet interesēties par dzīves draugu. Tas, kuru iemīlēsiet, varēs pārliecināties, ko nozīmē kaislīga mīlestība.

 Bizona stundā - no pulksten 1:00 - 3:00. Jūs meklējat mierīgu, līdzsvarotu dzīvesbiedru, centīgu palīgu un absolūti uzticamu partneri. Vīrieša ideāls parasti ir "stiprā" dzimuma pārstāvji. Jūsu šarms neatstāj vienaldzīgu pat visaukstāko sirdi. Jūsu  greizsirdība visiem ir labi zināma. Bet sieviete ir brīnišķīga sieva un māte.

 Tīģera stundā - no pulksten 3:00 - 5:00. Jūs piešķiriet lielu nozīmi laulībai. Jūsu mīlestība ir līdzīga uguņošanai. Taču neviens nelolo ilūzijas, ka šī uguņošana būs mūžīga. Par visu vairāk jūs mīlat savu neatkarību.

 Truša stundā - no pulksten 5:00 - 7:00. Esat drošs kā zelts, uz jums var paļauties, flirtrējat visu dzīvi. Tā kā cenšaties būt uzticams, tas jūs pasargā no pārāk enerģiskiem soļiem. Jums var pilnībā uzticēties, arī mīlestībā. Kad pavīd cerības izveidot ciešu savienību, jūs rūpīgi apsverat visus "par" un "pret".

 Pūķa stundā - no pulksten 7:00 - 9:00. Esat brīnišķīgs mīlētājs. Tas pilnībā attiecas arī uz dāmām. Jums nav viegli saglabāt uzticību un ir vajadzīgs gluži vai ideāls partneris, kas spētu to panākt. Reizē jums nepieciešama pietiekama brīvība. Iespējams, sūdzēsieties par to, ka dzīvē trūkst labvēlīgu iespēju.

 Čūskas stundā - no pulksten 9:00 - 11:00. Pēc dabas esat prasmīgs pavedinātājs, un ir grūti turēties jums pretī. Sieviete Čūska ir neparasti valdzinoša. Savu vīru viņa savaldzina uz visu mūžu. Vīrieši Čūskas izceļas ar savaldību un zinā, kā iekarot sievieti.

 Zirga stundā - no pulksten 11:00 - 13:00. Par visu augstāk pasaulē vērtējat maigumu, svarīga nozīme ir mīlestībai. Taču, ļaujoties šīm jūtām, izdarāt arī vislielākās muļķības. Dažkārt mīlestības dēļ kļūstat kā bez prāta. Un brīdinājuma signāli te ir bezpalīdzīgi, tie nespēj jūs pasargāt no nevēlamiem partneriem. Uzticība nav jūsu rakst ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme | Skatijumi: 8100 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.02.2012 | Komentāri (0)

1.

Šis numurs runā par labām eksaktajām zināšanām un līdera īpašībām. Esat zinātkārs. Ja Jūs kaut kas ir aizrāvis, tad viss pārējais tajā mirklī paliek nesvarīgs. Dzimšanas diena 1. datumā, jebkurā mēnesī, dod lielu iekšējo spēku un pārliecību par sevi. Jums piemīt novatoriska pieeja lietām. Jūs esat jūtīga persona, bet slēpjat savas patiesās jūtas. Ticat mīlestībai no pirmā acu uzmetiena un negaidat, lai vairāk iepazītu interesējošo personu. Cilvēki, kas pirmajā mirklī Jūsu uzmanību nav sev pievērsuši, tā arī to neiegūs un zaudēs iespēju kļūt par Jūsu draugu. Jūsu emocijas viemēr ir uz 100%. Jūs spējat vai nu mīlēt vai nīst, nav vidusceļa, un tas bieži parādās Jūsu attieksmē un emocijās. Pacentieties mierīgā ceļā izbeigt attiecības.

2.

Šis numurs cilvēkiem piešķir jūtīgumu, aizrautību un labu intuīciju. 2 ir ļoti sociāls numurs un ļauj iegūt jaunus draugus ātri un viegli. Jūs esat radīts , lai spēlētu vadošo lomu lielā draugu un paziņu kompānijā, jo esat dabīgs, sirsnīgs un emocionāli atvērts. Neveiksmes parasti ļoti pārdzīvojat , lai gan cenšaties saglabāt vēsu prātu. Tādās situācijās esat pārāk aizņemti ar sevi un aizveraties apkārtējai pasaulei. Jūs patstāvīgi meklējiet spiedienu uz sevi. Piemīt tendence ieslīgt depresijā, jo esat ļoti jūtīgs. Jūs ciešat no satraukuma un nervozitātes, kas parasti notiek Jūsu galvā. Mirkļos, kad Jums ir slikti, Jums liekas, ka grūti tikt atpakaļ realitātē. Jūs esat romatisks un uzticīgs mīļākais.

3.
Numurs 3 dod Jums vitalitāti Jūsu dzīvei. Tas ļauj ātri atlabt no garīgas un fiziskas pārpūles. Lai gan Jūs esat nevainīgs un romantisks, Jūsu vieglā izturēšanās citus maldina, liekot domāt, ka esat vieglprātīgs pret attiecībām. Dažkārt Jūs nevarat nosēdēt uz vietas, esat pārāk aktīvs. Esat labs sarunu biedrs, kā arī mākat atstāt labu iespaidu par sevi. Savos stāstos par sevi, Jūs bieži vien daudz ko piedomājiet un uzlabojiet. Jums ir laba iztēle. Piemīt nosliece izmētāt savu enerģiju un kļūt par paviršu. Jūs esat mīļš, maigs un dažkārt pārāk pat jūtīgs. Jūs mēdzat bieži mainīt garastāvokli no vislieliskākā uz vissliktāko. Nekas Jums nevar sabojāt omu, kad esiet iemīlējies. Jūsu vieglā uzticēšanās cilvēkiem, var nepatikt Jūsu vecākiem.

4.
Ja esiet dzimis 4. datumā, tad Jums piemīt organizatora īpašības. Jūs esat nopietns, godīgs un atbildīgs pret darbu. Apdomājiet, pirms darat. Šīs rakstura īpašības dēļ, dažkārt jūtaties nomākts. Šis numurs Jūsu nomāktību ļauj pārdzīvot, jo Jūsu jūtas ir labi noregulētas un kontrolētas. Bieži vienatnē , kad esat nomākts, kļūstat paranoisks. Cilvēki dažkārt Jūs nesaprot, taču Jūs esat tik jauks, ka viņi jūs tādēļ neatgrūž. Jūs vienmēr pārsteidzat citus ar savu uzvedību, kad esat iemīlējies. Kad esat iemīlejies, dzīve Jums nes dažādus pārsteigumus. Esat racionāls, praktisks un darbīgs. Šis numurs saistīts ar lielu nelokāmību savos spriedumos un stīvumu.

5. ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme | Skatijumi: 12567 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.01.2010 | Komentāri (0)

Nedēļas diena, kurā piedzimis cilvēks, atklāj viņa bioenerģijas īpatnības un to, kādās dzīves jomās viņš varēs realizēt savu karmisko programmu vislabākajā veidā.

PIRMDIENA
Šo dienu pārvalda Mēness. Šai dienā pasaulē nāk cilvēki, kas var sasniegt dzīvē visu, ko vēlas, ja tikai pratīs saprast, ko patiesībā grib.
Mēness cilvēki ir emocionāli un atvērti. Viņiem ir biežas garastāvokļa maiņas. Viņi viegli pielāgojas apkārtējiem un māk pielāgoties jebkuram cilvēkam. Viņu darbības joma-māksla, humanitārās zinātnes. Bieži viņi ir mākslinieciski apdāvināti, viņiem piemīt mākslinieka talants.
Šie cilvēki nav dīkdieņi, bet viņiem tiešām bieži neveicas, jo viņiem nepatīk pārvarēt grūtības. Tāds cilvēks izvēlas savu problēmu nastu uzkraut svešiem pleciem. Viņus velk pie stipra cilvēka, lai būtu kā aiz akmens sienas un varētu atbalstīties pret viņa uzticamo plecu. Bet kam patīk risināt svešas problēmas? Lūk, tāpēc cilvēki, kas dzimuši pirmdienā, bieži paliek vieni.
Pirmdienas cilvēki ir noskaņoti uz ģimenes dzīvi, prot saimniekot pa māju, ir jūtīgi. Tieši ģimenē viņiem izdodas vispilnīgāk realizēt savu karmu. Neskatoties uz savu sabiedriskumu, viņi reti atklāj cilvēkiem savas patiesās jūtas. Viņu iekšējā pasaule, kas ir pārpildīta ar fantāzijām, sapņiem un ilūzijām apkārtējiem paliek noslēpums.


OTRDIENA
Šī diena, kuru pārvalda Marss, rada karotājus. Un tas nenozīmē, ka viņš vienmēr un visur līdīs kautiņā, bet fiziskais spēks ieņem viņa dzīvē ne pēdējo vietu. Tiecoties visu sasniegt patstāvīgi šie cilvēki nepieņem iebildumus un pretojas iebildumu cēlājiem. Viņiem piemīt drosme un aktivitāte un pateicoties tam viņi gūst lielus panākumus.
Viņi ir maksimālisti it visā, uzsākot kādu lietu, iet līdz galam un tiecas gūt panākumus vai arī vispār neķeras tai klāt. Vismazākās šaubas par veiksmi rada viņos apātiju. Viņiem raksturīgā impulsivitāte negatīvi atspoguļojas viņu dzīvē.
Sākumā viņi domā un tikai pēc tam dara. Viņu patmīlība izraisa problēmas mīlestībā un draudzībā. Šiem cilvēkiem ir vajadzīgs labs padomnieks, kas prastu maigi apvaldīt viņu traucējošās dziņas, un tikai tad viņi varēs daudz ko sasniegt visdažādākajās dzīves jomās.


TREŠDIENA

Šī diena, ko pārvalda Merkurs, tirdzniecības, zināšanu un intelekta dievs, rada gudras un divdabīgas būtnes. Šiem cilvēkiem veicas tirdzniecībā, mārketingā, reklāmas biznesā un visur, kur nepieciešams tīrs aprēķins. Tādiem cilvēkiem ir gudrs prāts, iekšēja elastība un prasme paskatīties uz visu no dažādiem skatu punktiem. Šie cilvēki ir dzimuši, lai ienestu dzīvē jauno, bet viņi vismazāk aizdomājas par šo misiju. Viņi mīl mācīties, izzināt pasauli un pastāvīgi uzkrāt pieredzi, bet nez kāpēc slēpj to no citiem un pat paši no sevis. Ārēji viņi ir ļoti konservatīvi.

Kādreiz bērnībā viņi uzbūvē plānu, kā grib nodzīvot savu dzīvi un pietiekami ātri saņem no dāsnās Fortūnas visu, ko ieplānojuši. Pēc tam iestājas brīdis, kad viņi zaudē kontroli pār sevi un visas iepriekš ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme | Skatijumi: 6630 | Pievienoja: Laura | Datums: 17.06.2009 | Komentāri (0)