[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Ziņu arhīvs
« 1 2 ... 16 17 18
Ne tikai mūsu senču, bet arī daudzās citās ticībās ( piemēram kristietībā , budismā ) ir uzsvērta nepieciešamība kontrolēt savas domas, domāt tikai labas domas. Kāpēc? Tas ko mēs domājam ļoti lielā mērā ietekmē mūsu ķermeni un mūsu likteni. Bagātība, nabadzība, veiksme, neveiksme, veselība , slimība un pat vecums lielā mērā ir atkarīgi no tā ko mēs domājam. Var teikt :” Tu esi tas par ko tu domā!” Dvēsele – cilvēka Dievišķā daļa ir kā bērns, kurš meklē sev jaunas rotaļlietas. Katru jaunu domu gan labu, gan ļaunu (jo tā atrodas viņpus labā un ļaunā – vai ja vēlaties spriež tā – ja jau Tu savā prātā šādu domu esi ielaidis- tad uzskati to par labu) tā vispirms pielaiko uz sevis kā sieviete pielaiko jaunu tērpu. Tagad , ceru ,saprotat cik svarīgi ir domāt tikai labas domas.

Piemēram ir domas, kuras padara cilvēku par neveiksminieku, vilkači saka „par medījumu”.

1. Es zinu ka man nekas nesanāks.
2. Katru reizi, kad man ar kādu jāstrīdas es zaudēju paškontroli.
3.Ko gan mazs cilvēks var padarīt šīs pasaules varenajiem.
4.Es nepieļaušu ka tie mani izrīko!
5.Ak , kungs, kaut tikai neizvestu viņu no pateicības.
6.Ja es izstāstīšu kā esmu izgāzies viņi mani uzskatīs par idiotu.
7.Es baidos viņu sāpināt ar savu rīcību.
8.Es pats ar to netikšu galā, man nāksies atrast kādu kas to izdara manā vietā.
9. Viņi taču to nedarīs – tā taču nav godīgi!

Ja jums izdosies pilnīgi atradināties no šāda domu gājiena tu jau uz 75% esi pats savas dzīves noteicējs!

Domas kuras padara par nabagu:
To kurš cenšas daudz nopelnīt daudz naudas interesē tikai savu iegribu piepildīšana.
Nauda samaitā!
Nauda ir visa ļaunuma sakne!
Īstai laimei naudu nevajag!
Viss kas patiešām ir vērtīgs par naudu nav nopērkams!
Bagātnieki ir izvirtuši egoisti!
Lai ietu par garīgās attīstības ceļu ir jāatsakās no materiālajiem labumiem!

Domas kas palīdz kļūt bagātam:

Nauda sniedz iespēju iegādāties mums nepieciešamās lietas un pakalpojumus, ar tās palīdzību mēs varam palīdzēt citiem!
Nauda ir visā pasaulē atzīta norēķina forma!
Naudu var izmantot labiem nolūkiem!
Es pats radu savu finansiālo labklājību!

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3993 | Pievienoja: StreetDog93 | Datums: 23.01.2009 | Komentāri (1)

Dzimšanas skaitli iegūstam saskaitot visus dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, ja piedzimi 13. jūlijā 1973. gadā, tad saskaiti: 1+ 3+ 7 + 1+ 9 + 7+3 kas kopā ir 31. Tad 3+1 ir 4. Tātad 4 ir Tavs dzimšanas skaitlis. Izlasi četrinieka aprakstu, lai uzzinātu, kādas ir Tavas rakstu iezīmes.

1

Vieninieku planēta ir saule. Viņi ir inteliģenti, izdarīgi un drosmīgi. Viņiem nedraud garlaicīga dzīve. Vairums cilvēku vieniniekus uzskata par dominējošiem un nepiekāpīgiem, tāpēc bieži viņi tiek uzskatīti par grūtiem partneriem. Reti kurš zin, ka vieninieki ir kautrīgi un spēj sarkt izdzirdot komplementu.Viņi ir spējīgi apvīt ap pirkstu savu mīlestības upuri. Viņiem pieder iedzimtas līdera spējas, tāpēc ir radīti vadošiem amatiem.
Vieninieku visveiksmīgākā diena ir svētdiena.

2

Ar skaitli 2 saistīts ir Mēness un pirmdiena. Cilvēki, kurus ietekmē divnieks ir mierīgi un apdāvināti ar māksliniecisko gaumi. Viņi vairāk domā nekā dara, tāpēc, kaut viņiem ir daudz jaunu ideju, bieži vien pietrūksts enerģijas šīs idejas realizēt. Viņiem ir spēcīga intuīcija, tomēr viņiem pietrūkst pašpārliecinātības. Viņi mēdz būt mainīgi, dažkārt pārāk kritiski pret sevi, tāpēc viņus var mocīt depresija. Divnieki vislabāk jūtas veicot kolektīvu darbu, kā reti kurš viņi spēj iejusties citu lietās, tāpēc ir ļoti labi psihologi.

3

Cilvēkus, kurus ietekmē trijnieks ir enerģiski, disciplinēti un talantīgi, tāpēc bieži veiksmīgi darbojas sfēras, kuras paši ir izvēlējušies. Reti viņi samierinās ar daļēju mērķa sasniegšanu. Viņi ir lepni un neatkarīgi, un mīl kontrolēt situāciju. Dažkārt mēdz būt pārmērīgi uzbāzīgi, mācot citus, ko un kā vajadzētu darīt. Dažkārt zem ārējas samākslotības, mēdz slēpt dziļu dvēseli. Trijnieki vislabāk saprotas ar cilvēkiem, kurus ietekmē 6, 9 un protams 3. Viņu laimīgā diena - ceturtdiena.

4

Četrinieks - gada laiku, dabas spēku un virzienu skaitlis. Planēta - Zeme. Cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 4, ir stipri, praktiski un izturīgi. Četrinieki vienmēr visu vērtē no pretējiem redzes viedokļiem, tāpēc spēj veikt revolucionārus atklājumus. Reti viņus interesē materiālas vērtības. Viņiem raksturīga ir piesardzība un mērenība. Viņiem grūti ir iegūt patiesus draugus, tāpēc dažreiz viņi var justies vientuļi. Labākie partneri viņiem ir 1, 2 un 7.

5

Skaitlis 5 ir sajūtu skaitlis, kuru simbolizē Merkūrs. Tāpēc cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 5 ir enerģiski, impulsīvi, ātri domājoši un vienmēr tiecas pēc baudas. Dažkārt viņiem ir problēmas ar nervu sistēmu. Viņi ātri un viegli māk pelnīt naudu, visbiežāk riskējot, māk viegli izlavīties no sarežģītām situācijām. Viņi ir komunikatīvi, tāpēc viegli iepazīstas un uztur labas attiecības ar visu skaitļu pārstāvjiem, tomēr īstus draugus spēj atrast starp pieciniekiem. Viņu laimīgā diena ir trešdiena.

6

Cilvēki, kurus ietekmē sešinieks ir nosvērti, harmoniski, saistīti ar ģimeni un mājas dzīvi. Uz viņiem vienmēr var paļauti ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 15631 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.01.2009 | Komentāri (7)

Ābele                                                                                                                             

22.dec.- 1.janv. un 25.jūn.- 4.jūl.

 

Neliela auguma, simpātiska izskata, uz viņu skatoties, neviļus gribas domāt par mīlestību. Ābele ir diezgan seksuāla un pilna maiguma. Mīlestība viņu interesē vairāk par visu kā teorijā tā arī praksē. Ja Ābele atradīs sev līdzīgu partneri, tad viņu laulība būs idilliska. Ābele būs uzticīga mīlestībā līdz pat sirmam vecumam. Attiecībās ar citiem cilvēkiem Ābele ir nesavtīga, viņa nemāk kalkulēt un ir gatava atdot otram savu pēdējo kreklu. Viņu ir viegli piemānīt. Ābele ir nopietna, kaut arī nedomā par rītdienu un dzīvo no dienas dienā. Viņi ir filozofi ar bagātu iztēli, daudz lasa. Laiku pa laikam Ābeles nevajadzīgi sarežģī savu dzīvi vai arī uzņemas otra problēmas. Varbūt tāpēc, ka viņas ir tik sentimentālas un izpalīdzīgas.

 

(Rubenss, Ruso, Ž.Sanda) 
 
 

Bērzs

 

23.jūn.- 24.jūn. un 12.dec.- 20.dec.

 

Bērza dzīvē dzimušie ir lunkana auguma cilvēki. Skatoties uz viņiem rodas, tā saucamā tīrās rasas cilvēka iespaids. Dzīvesveids un raksturs Bērzam ir enerģisks, ar viņu vienmēr ir patīkami sarunāties, jo viņš māk būt diskrēts un atturīgs, kā arī neuzspiež citiem savus uzskatus. Piemīt humora sajūta. Bērzs ir kau ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 4030 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.01.2009 | Komentāri (2)

                                                                                                                                     
2009. gada sākumā spēsiet vēl nostiprināt savas iepriekšējā gada pozīcijas. Pārmaiņas karjerā iespējamas pavasara pusē. Materiālais nodrošinājums atkarīgs no Jūsu vēlmēm cītīgāk pastrādāt un netērēt lieki nopelnīto. Veidojiet materiālo resursu uzkrājumus, rīkojieties pēc iepriekš sastādītā un pārdomātā plāna, tas darījumos dos jums iespējamo veiksmi, bet, ja iekrājumus neveidosiet un tērēsiet līdzekļus – šai gadā nāksies savilkt ciešāk jostu. Samērā veiksmīgs gads.                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                    
Žurka – Pele (1936., 1948., 1969., 1972., 1984., 1996…) – Cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas – Peles gadā, saskaņā ar austrumu horoskopa kalendāru, piemīt neparasts raksturs un izskats. Viņi ir mērķtiecīgi, strādīgi un nedaudz pedantiski. Žurkas ir taupīgas un mīl krāt naudu. Nereti paaugstina savas spējas un nav nekas pretī piemelot. Lai kompensētu savus trūkumus, viņi ir spējīgi iziet arī uz intrigām un izplatīt baumas.

Vērsis (1949., 1961., 1973., 1985., 1997…) – Cilvēkiem, kuri dzimuši Vērša gadā, piemīt izturība, uzticība, pacietība, mazkustība un mazrunība. Viņiem parasti ir lieliski fiziskie dotumi un viņiem tiek piedēvēta viegla rakstura uzvedība. Tomēr periodiski arī viņi mēdz būt ekscentriski, kaislīgi un ietiepīgi. Šajos gadījumos no viņiem vajag uzmanīties, jo dusmās viņi nepazīst robežu.


Savā Vērša 2009. gadā Jums dotas iespējas piepildīt savas vēlmes un sapņus - kā personīgā dzīvē tā aktīvā darba laukā – rosīsieties vaiga sviedros. Nebūtu vēlams atslābt un ieslīgt cerībās, ka Jūsu ceļš ir uzvaras lauriem klāts un bez šķēršļiem. Ieplānoto uzsākumu gaitā iespējamas kardinālas parmaiņas. Uztveriet visu filozofiski, tas palīdzēs Jums pārkārtoties un labvēlīgi uzsākt jaunās lietas.


Tīģeris(1950., 1962., 1974., 1986., 1998….) - Cilvēki, kuri dzimuši Tīģera gadā, vairums gadījumo ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 6377 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.01.2009 | Komentāri (3)

Mēs bieži sakam ka tā ir vieksme, nejaušiba.
Kad pareizi pasakam pāris skaitļus loterejā.
Bet mežā, kad savu ceļu pazaudejam.
Kam lai uzticamies - kartei, kompasam, saulei, bet ja šo ceļvežu nav.
Mēs paļaujamies uz to maņu, kas parastajā pieciniekā nav ieskaitīta - uz intuīciju.
Tā mums palīdz gan parastās lietās, gan sarežģitās dzīves situācijās, gan spēj mūs izglābt.
Pastāstiet kā jums tā palīdzēja.
 
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2749 | Pievienoja: Laura | Datums: 10.01.2009 | Komentāri (0)

Mēs katru nakti skatmies zvaigznēs un domajam vai tur ir kaut kas vairāk, ko atrast izņemot tukšumu un bezgalību. 
Kosmos tajā mēs esam tikai punkts, kuru neatšķirt no pārejiem, kaut arī visi ir dažadi.                    ,
Vai tur bezgalīgajā kosmosā ir līdzīgi punkti kā mūsu zeme, punkti ar kuriem var novilkt taisnes, bet varbūt tas jau ir izdarīts un to slēpj, rādot ka mums tomēr piemīt šī vientulība plašajā visumā.
Un tomēr ne viss mūsu debesu klājā, rod atbildes mūsu prātā.
Varbūt tās ir ilūzijas? Mēs nezinam, bet vienmēr ceram ka tur ir kaut kas vairāk.
Slēpjas aiz mūsu robežām.
Izlemjat paši.
 
Прикрепления: Bilde 1
Kategorija: NLO | Skatijumi: 2346 | Pievienoja: Laura | Datums: 09.01.2009 | Komentāri (2)

Spēks piemīt rokai – ar to var iesist, ar to var noglāstīt. Spēks piemīt vārdam, lielāks pasacītajam. Dažs ļaunais, gan rakstītais, gan izrunātais vārds iezveļ sāpīgāk nekā pliķis vai belziens, turpretī labu vēlošs vārds piecels tevi paklupušu. Bet kā ir ar domām? Kāda ir manu, tavu domu iedarbe? Uz citiem? Uz mums pašiem?
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3899 | Pievienoja: Oto | Datums: 09.01.2009 | Komentāri (2)

1-10 11-20 ... 151-160 161-170 171-177