[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 19 » 2014. gada horoskops lauvai
15.41
2014. gada horoskops lauvai

2014. gada horoskops lauvai sola ļoti daudz darba, lauvām būs jāpieliek daudz pūļu lai sasniegtu, to ko viņi vēlās. Lauvām daudzās lietās nāksies pārkāpt sevi, nebūt tik lielīgam un neizrādīties ar saviem panākumiem, jo tas pievilinās tik skauģis un neveiksmi. Pieticība – būs lavām, kā zirga gada trumpis.

2014. gadā lauva darba un karjeras jomā būs pakļauti visāda veida pārbaudēm, it īpaši pirmā gada pusē. Lauvām nāksies pieskatieties pie saviem darba kolēģiem, daudzi speciāli radīs lavām problēmas un lieku darbu, kā arī mēģinās uzvelt visu vainu virsū. Daudzi lauvas kļūs par baumu, intrigu upuriem, būs jāuzmanās no liekas informācijas uzticēšanas kolēģiem, jo tie var sagrozīti izstāstīt darba devējam. Otrā gada puse būs daudz pozitīvāka, lauva varēs parādīt sevi no labākās puses. Daudzi kolēģi nomainīsies uz patīkamākiem cilvēkiem. Kā arī lauvu gaidīs izdevīgi darba piedāvājumi. Naudas ziņā lauvām zirga gads būs diez gan vidējs, nauda būs, bet ne pa daudz, ne pa maz.

2014. gads lauvai attiecību un mīlestības ziņā būs diez gan smags. Pirmajā gada pusē daudzām lauvām liksies, ka viņi ir atvēruši acis un ieraudzījuši rūgtu patiesību – otra pusīte viņu nesaprot un tie pārvērties par drāmu karalieni jeb karali, šādi pasliktinot visu un beigas izjaucot savas attiecības. Daudzām lauvām arī nāksies pierādīt savas rūpes un uzticību otrai pusītei un nepadoties visāda veida kārdinājumiem. Lauvām ar mieru un stabilitāti ģimenē nebūs par ko īpaši satraukties.

Visa gada garumā lauvām ieteicams pieklausīties pie saviem vēcākiem, iespējams viņiem ir vajadzīga Jūsu palīdzība un atbalsts vairāk nekā Jūs to domājiet.

Vientuļajiem lauvām zirga gadā būs daudz iespēju satikt daudz interesantu cilvēku, drīz vien lauvas kompānija atradīsies kāds, kurš būs sirdij īpaši tuvs. Visdrīzāk tas notiks vasarā vai rudens sākumā.

2014. gads veselības ziņā lauvām būs jāsaudzē sevi, it īpaši pirmā gada pusē lauvām būs jāpadomā par veselīgāku dzīves veidu. Vai tās būs diēta, nodarbošanās ar sportu vai kaitīgu ieradumu atmešana ir atkarīgs no pašas lauvas.

Kopumā, lauvām būs daudz kas jāpārvar, tajā skaitā pašiem sevi. Lauvas moto zirga gadā būs – Viss, kas notiek, notiek uz labu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5953 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: lauva, lauvas horoskops, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 4
4 janis   (17.10.2014 12.42) [Materiāls]
nav taisnība horoskopam cry

3 Olita   (01.06.2014 16.16) [Materiāls]
Pirmais pusgads jau ir piepildijas precizi ! jA PIEPILDISIES PAREJAIS , saksu ticet horoskopiem! happy

1 Anželika   (02.01.2014 15.05) [Materiāls]
Paldies,par šī gada horiskopu!(lauva) good angel

2 Laura   (09.01.2014 22.42) [Materiāls]
Lūdzu smile

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: