[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 17 » 2014. gada horoskops dvīņiem
21.31
2014. gada horoskops dvīņiem

2014. gada horoskops dvīņiem sola turpināt savu iesākto ceļu, plānus un darbus, tik ar daudz mazāku tempu un ātrumu. Dvīņiem būs jāsaprot, ka dzīvē daudz ko izsver smalkākās detaļas un ik darbībai jābūt pārdomātai, it īpaši ja no tā atkarīga ir viņu karjera, finanses, darījumi. 2014. zirgā gadā dvīņi sevi varēs parādīt arī no kreatīvās, mākslinieciskās puses.

2014. gadā dvīņiem darba un karjeras jomā sola, ka dvīņu profesionālās un finansiālās pozīcijas nostiprināsies, bet nekas nedosies bez cīņas. It īpaši gada pirmajā pusē, kad dvīņiem nāksies risināt strīdīgus jautājumus ar saviem kolēģiem vai šefu, kuri liksies neatrisināmi. Bet lietas tāpat progresēs uz priekšu, tas būs īpaši pamanāms gada otrajā pusē. Gada otrajā pusē dvīņus gaidīs jauni cilvēki, kontakti, iespējams, pat jauns un labāks darbs, kā arī pati dzīve kļūs mazliet gaišāka. Naudas lietās dvīņiem nebūs problēmu, tik būs jāuzmanās no cilvēkiem, kuri vēlēsies viņus izmantot.

2014. gads dvīņiem attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti izšķirošs. Daudziem dvīņiem, kuru attiecībās vienmēr ir problēmas un tas atrodas uz sabrukšanas robežas, izjuks. Dvīņiem ir laiks kustēties tālāk, jo katra pēdēja iespēja neglābs viņu neveiksmīgās attiecības. Dvīņus ar stabilām attiecībām un ģimeni gaida mierīgāks gads, lai gan pirmajā gada pusē ir iespējami konflikti vai problēmas ar bērniem, tad otrā gada pusē viņus gaida miers un harmonija. Kā arī dvīņiem zirga gadā uzlabosies attiecības ar saviem radiniekiem.

Vientuļajiem dvīņiem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs vasara, it īpaši ja šajā laika dvīņi paši aktīvi meklēs sev otro pusīti, veiksme būs viņu pusē. Bet dvīņiem tāpat nāksies pielikt daudz spēka, lai jaunās attiecības būtu ilgstošas.

2014. gads veselības ziņā dvīņiem būs jāpieskata sava veselība labāk, nevis jāatstāj visas problēmas uz vēlāku laiku. Lai gan zirga gads nesola lielas problēmas ar veselību, dvīņiem ir ieteicams iziet veselības pārbaudes jau gada sākumā.

Kopumā, dvīņiem 2014. gadā visas lietas būs jāved diez gan pārdomāti. Dvīņiem būs jāsaprot, ka visas problēmas ir risināmas, ja to dara ar aukstu prātu. Ja pirmā gada puse dvīņiem ir neveiksmīga, tad jāsaprot, ka nedrīkst ilgi aizkavēties pie visa sliktā, jo dažreiz lai ieraudzītu ko labu ir vienkārši jāatlaiž un jāsper solis uz priekšu. 

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5625 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, dvīņu horoskops, zilais koka zirgs, zodiaks, dvīņi

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: