[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Septembris » 20 » 2013. gads - melnās ūdens čūskas gads
00.46
2013. gads - melnās ūdens čūskas gads

2013.gads ir melnās ūdens čūskas gads, kas pēc ķīniešu horoskopiem iestāsies 2013.gada 10.februārī. Melnā ūdens čūska var nest veiksmi cilvēkiem kas paļaujas uz savu prātu, gudrību un loģisko domāšanu, bet var nest neveiksmi tiem kas mīl pieņemt negaidītus vai neapdomātus lēmumus.

Šis gads var izsist daudz cilvēkus no savas ierastās rutīnas, jo tā kā čūska mīl kustību, dēļ kā gads var būt dinamisks un nestabils, lai gan čūska atradīs arī laiku, kad pasildīties saulītē. Bet no kustības uz priekšu un attīstības neviens neizmuks, tā kā ja jūs vēlaties kaut ko atlaist, izmainīt savā dzīvē, vai sākt visu no jauna, tas ir jūsu laiks, bet dariet to apdomīgi.

Čūska pati ar savu indi nesaindēsies un sola jums labu veselību, rūpējaties par savu veselību un iespējams tieši šis būs tas gads, kad tiksiet vaļā no daudzām ilgstošām slimībām.

Čūska paļaujas vairāk uz savu prātu un mīlestības lietas sola vairāk ilgstošas un stabilas attiecības, nevis ātrus romānus. Čūska vilina iznākt jūs no ēnas un parādīt sevi pasaulei un par to jūs tiksiet atalgots – ar pašpārliecinātību, jaunām paziņām un iespējams ar savu īsto otru pusīti.

Negatīvākās melnās čūskas gada iezīmes var būt stiprā konkurence un konflikti visādās sfērās, dabas izmaiņas, kas gaidāmas ar gada sākumu, bet nostabilizēs gada otrajā pusē.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 11726 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: veselība, čūska, 2013, ķīniešu horoskops, melnā ūdens čūska, 2013 horoskops, 2013 gads, čūskas gads, 2013. gada horoskops, horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: